Ο Αγιασμός της Ακαδημίας και η υπόσχεση του Πέρες (pics)

Πραγματοποιήθηκε στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη ο καθιερωμένος Αγιασμός των τμημάτων υποδομής του Ολυμπιακού. Τι υποσχέθηκε ο διευθυντής της Ακδημίας.

Ο Αγιασμός της Ακαδημίας και η υπόσχεση του Πέρες (pics)

Τον καθιερωμένο της Αγιασμό πραγματοποίησε τη Δευτέρα 5/11 η Ακαδημία του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο πατήρ Δημήτριος ευλόγησε τους μικρούς αθλητές και όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στα τμήματα υποδομής και βοηθούν στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται στις μικρές ομάδες του Ολυμπιακού.

Το παρών έδωσαν όλα τα τμήματα από την Κ10 μέχρι και την Κ19, καθώς και η ομάδα «Μαζί στη Ζωή, μαζί στον Ολυμπιακό». Τα μικρά παιδιά άκουσαν με προσήλωση τα λόγια του πατέρα Δημήτριου, ο οποίος τους ευλόγησε και τους ευχήθηκε να έχουν υγεία και να είναι καλοί αθλητές, αλλά και σωστοί άνθρωποι. Να μελετούν, να μορφώνονται, να εισπράττουν κάθε είδους γνώση, ποδοσφαιρική και μη και να δίνουν πάντοτε τον καλύτερό τους εαυτό, σε οτιδήποτε και αν κάνουν στη ζωή τους.

Ο διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Ρικάρντο Πέρες, από την πλευρά του, ευχήθηκε υγεία, καλή αγωνιστική συνέχεια, με νίκες και τίτλους, για όλα τα τμήματα της Ακαδημίας του Ολυμπιακού μας. «Κάνουμε καλή δουλειά. Πλάθουμε καλούς αθλητές, καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά θέλουμε να πλάθουμε και καλούς ανθρώπους. Σωστούς επαγγελματίες και καλά μέλη της κοινωνίας. Ο Ολυμπιακός είναι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος και πρέπει πάντοτε να έχουμε στο μυαλό μας, ότι οι επιτυχίες πρέπει να συνοδεύονται από το ευ αγωνίζεσθαι και την ευγενή άμιλλα. Οφείλουμε να χτίζουμε το μέλλον του Ολυμπιακού και αυτό ακριβώς κάνουμε», ανέφερε ο Ρικάρντο Πέρες.