Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ελ Αραμπί και τα οκτώ γκολ στον Βόλο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είναι ξανά στην αποστολή του Ολυμπιακού και ίσως πάρει χρόνο με τον Βόλο, απέναντι στον οποίο έχει παράδοση ετών στο σκοράρισμα. 

Ολυμπιακός: Η επιστροφή του Ελ Αραμπί και τα οκτώ γκολ στον Βόλο

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί επιστρέφει σε αγώνα του Ολυμπιακού για το πρωτάθλημα μετά από επτά διαδοχικές απουσίες καθώς είχε το πρόβλημα με τον τραυματισμό αμέσως μετά τη συμμετοχή του στον αγώνα με την Κηφισιά (όπου έβαλε γκολ), γυρίζοντας τότε από την προηγούμενη θλάση που είχε υποστεί. Ενώ από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ λογιζόταν ως τέταρτη επιλογή στη θέση του φορ, πίσω από Ελ Κααμπί, Ναβάρο και Γιόβετιτς, έστω κι αν ήταν πλέον έτοιμος το τελευταίο διάστημα.

Δεν αποκλείεται στο ματς με τον Βόλο (19.30), ο Μαροκινός στράικερ να πάρει χρόνο συμμετοχής και να συνεχίσει μία εντυπωσιακή παράδοση απέναντι στην θεσσαλική ομάδα, εναντίον της οποία έχει σκοράρει οκτώ φορές στη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Η παραγωγή ξεκίνησε από την πρώτη του σεζόν με ένα γκολ στο 5-0 της περιόδου 2019-20 στο Φάληρο. Την επόμενη χρονιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» έκανε χατ-τρικ στο 4-1, ενώ στο ίδιο γήπεδο σκόραρε το 2021-22 στο 2-1 για τον Ολυμπιακό. Ήταν ο σκόρερ και στην περσινή ισοπαλία με 1-1, αλλά έβαλε και ένα γκολ στο Πανθεσσαλικό (το μοναδικό του εκτός έδρας με τον Βόλο) στο 0-4. Στα περσινά πλει οφ πέτυχε τέρμα στο εντός έδρας 5-0.

Από τα οκτώ γκολ στον Βόλο, τα επτά τα έχει σημειώσει στο Φάληρο και φιλοδοξεί εφόσον αγωνιστεί να αυξήσει αυτό τον αριθμό, αλλά και να συνεχίσει να προσπαθεί για έναν ατομικό στόχο, να φτάσει δηλαδή τα εκατό τέρματα με τη φανέλα του Ολυμπιακού στην εν Ελλάδι καριέρα του. Απομένουν οκτώ.