Χασάν: «Αυτοί με “έφτιαξαν”»

Ο «χρυσός» σκόρερ του Ολυμπιακού αποκάλυψε το μυστικό της γρήγορης και σωστής επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Χασάν: «Αυτοί με “έφτιαξαν”»

Ο Αχμέντ Χασάν έσπασε τα κοντέρ και δουλεύοντας πολύ σκληρά όλο αυτό το διάστημα κατάφερε να επιστρέψει σε χρόνο ρεκόρ στη δράση. Ο Αιγύπτιος επιθετικός, έπαιξε βασικός στο ματς με τον Άρη και μάλιστα σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα που χάρισε μία πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Είναι αλήθεια ότι ο Πέδρο Μαρτίνς είχε προβληματιστεί πολύ όλο αυτό το διάστημα για το αν θα βάλει ή όχι τον Χασάν στο παιχνίδι με τον Άρη. Ήθελε πολύ να τον έχει διαθέσιμο και τελικά εκείνος τον δικαίωσε με το γκολ. Τον πιστεύει πάρα πολύ ο Μαρτίνς και ο Χασάν του έχει χαρίσει τις δύο εκτός έδρας νίκες.

Για να φτάσει στο σημείο ο Χασάν να σπάσει τα κοντέρ και να γυρίσει σε χρόνο ρεκόρ θα πρέπει να γίνει σκληρή δουλειά με τους ειδικούς γι’ αυτές τις αποστολές. Άνθρωποι που δεν πέφτουν πάνω τους τα φώτα, αλλά οι ρόλοι τους είναι πολύ σημαντικοί στην πορεία μιας ομάδας και στην καλή κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Ο Αχμέντ Χασάν φρόντισε να τους αποκαλύψει αυτούς. Μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αιγύπτιος φωτογραφήθηκε με δύο απ’ αυτούς και μάλιστα φρόντισε να τους ευχαριστήσει δημόσια μέσα από τα social media. Ο λόγος για τον προπονητή φυσικής κατάστασης, Χρήστο Μουρίκη και τον γυμναστή αποκατάστασης Ζαχαριά Πασχαλίδη, οι οποίοι αποδείχτηκαν καθοριστικοί στη γρήγορη και σωστή επιστροφή του «χρυσού» σκόρερ του «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ σε αυτούς τους φοβερούς επαγγελματίες (στον Χρήστο και τον Ζαχαρία). Δουλέψαμε σκληρά από τότε που τραυματίστηκα και σε 16 ημέρες με βοήθησαν να επιστρέψω από τον τραυματισμό, που φυσιολογικά χρειάζεται τρεις με τέσσερις εβδομάδες», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αχμέντ Χασάν αποκαλύπτοντας έτσι τους αφανείς ήρωες του Ρέντη και το μυστικό της γρήγορης επιστροφής.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειώσουμε πως ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής είχε ξεκαθαρίσει στον Μαρτίνς πως θα προλάβει να παίξει και θέλει να παίξει. Ο Πορτογάλος μίλησε μαζί τους και διαπίστωσε τη μεγάλη του θέληση και αποφασιστικότητα για να αγωνιστεί σε αυτό το παιχνίδι.

Δείτε το ποστάρισμα του Αχμέντ Χασάν…