Οι Μεξικάνοι συνδέουν την ΑΕΚ με τον Οτσόα, «αν φύγει από την Σαλερνιτάνα»!

Ως μια επιλογή του Γκιγιέρμο Οτσόα, σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Σαλερνιτάνα, αναφέρουν την ΑΕΚ μέσα μαζικής ενημέρωσης του Μεξικού.

Οι Μεξικάνοι συνδέουν την ΑΕΚ με τον Οτσόα, «αν φύγει από την Σαλερνιτάνα»!

To όνομα της ΑΕΚ με εκείνο του Γκιγιέρμο Οτσόα συνεχίζουν να εμπλέκουν οι Μεξικανοί.

Όπως μετέδωσε το TV Azteca μετά το 1-1 της Σαλερνιτάνα με την Ουντινέζε, ο έμπειρος πορτιέρε, Γκιγιέρμο Οτσόα έχει επιλογή σε περίπτωση που υποβιβαστεί η ομάδα του Σαλέρνο στη Serie B.

Και εκεί εμφανίζεται η προοπτική της ΑΕΚ.

«Ο Γκιγιέρμο Οτσόα έχει σοβαρά προβλήματα στην Σαλερνιτάνα, πέρα από το αποτέλεσμα με την Ουντινέζε, η ομάδα του πρέπει να επιδιώξει να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας.Το άθροισμα των βαθμών είναι ζωτικής σημασίας για να αποφευχθεί η πτώση στη Serie B. Ωστόσο, η έξοδος από την «κόκκινη ζώνη» φαίνεται να απαιτεί εξαιρετική συνέπεια απ’ όλους στο Σαλέρνο», αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ.

«Μπορούμε να πούμε ότι σε περίπτωση «αντίο» για τη Σαλερνιτάνα στη Serie, ο σύλλογος-έκπληξη που θα μπορούσε να είχε τον Οτσόα είναι η ΑΕΚ», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

«Η ελληνική ομάδα υπήρξε ένας από τους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση των υπηρεσιών του Μεξικανού. Σύμφωνα με το TV Azteca, η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν είδε αμυδρά τη μεταγραφή του τερματοφύλακα των “Tri”», συμπληρώνεται στο ρεπορτάζ.

Καταλήγοντας στο δημοσίευμα υπογραμμίζεται ότι «η αναζήτηση ομάδας στην πρώτη κατηγορία στην Ευρώπη είναι ζωτικής σημασίας για τον Οτσόα, αν θέλει να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην Εθνική Μεξικού».