Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει... συγκινήσεις και με τον Βόλο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ετοιμάζει ένα φουλ επιθετικό πλάνο για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη την Κυριακή (3/3, 19.30).

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει... συγκινήσεις και με τον Βόλο

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε ανάλυση των αγώνων του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναιτωλικό. Είδε τα λάθη της ομάδας του που την οδήγησαν να πάει πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου και ελπίζει να μην έχει άλλες τέτοιου είδους... συγκινήσεις στην αναμέτρηση με τον Βόλο την Κυριακή (3/3, 19.30).

Ο Βάσκος τεχνικός επέλεξε να πάρει στην αποστολή και τους τέσσερις επιθετικούς. Άφησε έξω τον Ζοβάνε Καμπράλ και επανέφερε μετά από καιρό τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί στην 20άδα.

Υπάρχουν υποψίες ότι μπορεί να δούμε σχήμα ακόμη και με δύο επιθετικούς κόντρα στους Θεσσαλούς, αλλά από τη στιγμή που ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του στις προπονήσεις, προς το παρόν όλα αυτά είναι υποθέσεις και τίποτα περισσότερο.

Σίγουρα υπάρχει ένας προβληματισμός για τον τρόπο διαχείρισης των παικτών που είναι στο όριο καρτών.

Για παράδειγμα, κυκλοφόρησε την Παρασκευή (1/3) ένα σενάριο που θέλει υποψήφιο για την ενδεκάδα ακόμη και τον Κωνσταντίνο Τζολάκη, επειδή ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι στο όριο καρτών και αν δεχτεί μία κίτρινη, τότε θα χάσει την πρεμιέρα των πλέι οφ.

Το ίδιο ισχύει και για τους Νταβίντ Κάρμο, Παναγιώτη Ρέτσο, Φραν Ναβάρο και Σαντιάγκο Έσε.

Προφανώς και δεν θα βρεθούν όλοι στην ενδεκάδα στο ματς με τον Βόλο, γιατί πολύ απλά ο Μεντιλίμπαρ θέλει να προσέχει για να έχει.

Σίγουρα υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά για τις επιλογές των «11» κόντρα στην ομάδα της Μαγνησίας, η οποία παρεμπιπτόντως κατεβαίνει στο Φάληρο με πολλές απουσίες, αλλά και με διάθεση να επιστρέψει με θετικό αποτέλεσμα στη Θεσσαλία.