Η ΑΕΚ πλήρωσε τον Λάζαρο

Το ποσό των 41.105 ευρώ κατέβαλλαν οι «κιτρινόμαυροι» στον διεθνή εξτρέμ του Ολυμπιακού.

Η ΑΕΚ πλήρωσε τον Λάζαρο

Η απόφαση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να φύγει από την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει την αντίδραση των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι από την πρώτη στιγμή είχαν ξεκαθαρίσει πως θα κυνηγούσαν την υπόθεση μέχρι τέλους.

Ολυμπιακός, Λάζαρος και ΑΕΚ πράγματι… τρέχουν στα δικαστήρια αν και οι πρώτες αποφάσεις είναι καταδικαστικές για την πρώην ομάδα του διεθνούς εξτρέμ. Την ίδια ώρα, όμως, η Ένωση όφειλε και χρήματα στον νυν ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, τα οποία αρνούνταν να καταβάλλει.

Τελικά η ΑΕΚ έκανε πίσω και σήμερα (Δευτέρα 5/11) πλήρωσε τον πρώην ποδοσφαιριστή της. Συγκεκριμένα κατέβαλλε στον Χριστοδουλόπουλο το ποσό των 41.105 ευρώ. Οι «κιτρινόμαυροι» έδωσαν στον Λάζαρο 27.805 ευρώ για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος και 10.00 ευρώ για την πρόκριση στο Europa League. Επιπλέον έδωσε στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού 3.000 ευρώ για ενοίκια και 400 ευρώ για επίδομα αδείας.

Η ΑΕΚ κατέθεσε σήμερα τα παραπάνω ποσά στον Χριστοδουλόπουλο, ενώ ακόμα του οφείλονται 33.000 ευρώ, τα οποία αντιστοιχούν σε φόρους και εισφορά αλληλεγγύης.