Ποιοι «παίζουν» για διάδοχοι του Ερέρα στον Άρη

Τον διάδοχο του Πάκο Ερέρα αναζητούν στον Άρη. Δυο οι λύσεις που προωθούνται...

Ποιοι «παίζουν» για διάδοχοι του Ερέρα στον Άρη

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Πάκο Ερέρα. Το κλίμα για τον Ισπανό είχε βαρύνει εδώ και μέρες λόγω των τριών ηττών από Πανιώνιο, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν το 0-1 από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο πρόεδρος, Θόδωρος Καρυπίδης και ο τεχνικός διευθυντής Ντίνος Διαμαντόπουλος αναζητούν τώρα τον προπονητή της επόμενης μέρας. Η διοίκηση του Άρη έχει σε μεγάλη εκτίμηση δυο Έλληνες προπονητές αλλά αυτοί δεσμεύονται αυτή την εποχή με ομάδες.

Πρόκειται για τον Γιάννη Πετράκη ο οποίος δουλεύει στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Σάββα Παντελίδη που εργάζεται στον Αστέρα Τρίπολης. Κατόπιν τούτου, το πιθανότερο είναι ο διάδοχος του Ερέρα να προέρχεται από το εξωτερικό.

Ο Ντίνος Διαμαντόπουλος, που έχει πολλές άκρες στην Ιταλία, ξεσκονίζει την ατζέντα του για να βρει τον κατάλληλο (ο οποίος θα πρέπει βεβαίως να είναι και ελεύθερος). Η λύση του ξένου προκρίνεται και για τον επιπλέον λόγο ότι στο ρόστερ της ομάδας υπάρχουν πολλοί αλλοδαποί.

Ο Άρης αγωνίζεται τη Δευτέρα για την 10η αγωνιστική της Super League (κόντρα στον Απόλλωνα) στη Ριζούπολη. Μέχρι τότε είναι πολύ πιθανό να έχει αναλάβει ο νέος τεχνικός... Υπηρεσιακός προπονητής στους «κιτρινόμαυρους» θα είναι ο βοηθός του Ερέρα και πρώην προπονητής της Βέροιας, Τόλης Τερζής.