Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί ξεπέρασε και τον εαυτό του

Ποιο ξεχωριστό επίτευγμα έχει ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στη φετινή σεζόν με τον Ολυμπιακό και ο διπλός ατομικός στόχος του.

Ολυμπιακός: Ο Ελ Κααμπί ξεπέρασε και τον εαυτό του

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έχει σκοράρει οκτώ φορές στα έξι τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού σε έναν αξέχαστο Φλεβάρη για τον Μαροκινό στράικερ που επέστρεψε «καυτός» από την Αφρική και κάνει τους Πειραιώτες να σκέφτονται τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αλλιώς εάν ήταν παρών στα ματς του δεύτερου γύρου με ΑΕΚ και Λαμία για το πρωτάθλημα, αλλά και στα δύο με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο.

Ο έμπειρος επιθετικός είχε σκοράρει ξανά σε τέσσερα διαδοχικά ματς στη Super League το φθινόπωρο (από ένα γκολ με Λαμία, ΑΕΚ, Κηφισιά και δύο με Άρη), ενώ είχε και δύο γκολ στην Ευρώπη, στην ήττα από την Φράιμπουργκ.

Τώρα ξεπέρασε και τον εαυτό του με τέσσερα ματς στο πρωτάθλημα (ΟΦΗ, ΠΑΟΚ δύο, Αστέρα, Παναιτωλικό), αλλά και δύο στην Ευρώπη με την Φερεντσβάρος.

Είναι πλέον πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα μαζί με τον Μορόν του Άρη, έχοντας ξεκάθαρο στόχο να τερματίσει στην κορυφή στο τέλος της σεζόν, βοηθώντας και τον Ολυμπιακό όπως τόνισε στις δηλώσεις του. Η αλήθεια είναι ότι όλοι οι «γκολτζήδες» μετρούν και ενδιαφέρονται για τα γκολ τους.

Τί δεν έχει κάνει ο Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό; Χατ τρικ! Η τελευταία φορά που το πέτυχε στην καριέρα του ήταν πριν από ακριβώς δύο χρόνια. Σε μία νίκη της Χατάισπορ επί της Μαλάτιασπορ στην Τουρκία με 5-2, έχοντας εκτός από τα τρία γκολ και μία ασίστ!