Μπέος: «Δεν κατάφερα να ενώσω το Βόλο - Κουράστηκα και αποχωρώ»

Για την απόφασή του να αποχωρήσει από τη διοίκηση της ΠΑΕ Βόλος μίλησε τοπικό σταθμό ο Αχιλλέας Μπέος.

Μπέος: «Δεν κατάφερα να ενώσω το Βόλο - Κουράστηκα και αποχωρώ»

Στον τηλεοπτικό σταθμό «Astra» μίλησε ο Αχιλλέας Μπέος που αναφέρθηκε στην απόφασή του να παραχωρήσει την ομάδα του Βόλου σε σοβαρό όπως τονίζει επιχειρηματία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το 2017 πήρα την απόφαση να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο, επί σειρά ετών ταλαιπωρείται από μερικά άτομα, 100 από Νέα Ιωνία και 100 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Νομίζουν ότι το ποδόσφαιρο είναι να βρίζουν τη μάνα και το σπίτι κάποιου. Αγωνιστικά ο Βόλος πέτυχε 200%, πέρυσι έπαιξε στα playoffs.

Είχε αθλητικό τουρισμό και ανάπτυξη η πόλη. Δεν κατάφερα να ενώσω τον κόσμο και να αγκαλιαστεί η ομάδα, οπότε δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει. Δεν ήθελα να διχάσω αλλά να ενώσω.

Η μία ομάδα είναι στο Α’ τοπικό, η άλλη ομάδα βρήκε ένα κορόιδο από την Αγγλία για να πληρώνει και οι υπόλοιποι να κάνουν τους παράγοντες. Εγώ κουράστηκα και αποχωρώ. Δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Θα κάνουμε προσπάθεια να μείνει ο Βόλος στη Super League.

Άσχετα εάν θα τα καταφέρει θα ψάξουμε να βρούμε επιχειρηματία να την αγοράσει, αλλιώς θα διαλυθεί. Μόνο με σοβαρούς επιχειρηματίες θα μιλήσω, θα τη δώσω χωρίς αντίτιμο. Ο λόγος μου εμένα είναι συμβόλαιο».