Ελ Κααμπί: «Δε μετράω το γκολ που βάζω - Σημασία έχει να νικάει ο Ολυμπιακός» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα του Olympiacos TV παραχώρησε αναφορικά με την νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Ελ Κααμπί: «Δε μετράω το γκολ που βάζω - Σημασία έχει να νικάει ο Ολυμπιακός» (vid)

Στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο YouTube μίλησε ο σέντερ φορ των «ερυθρολεύκων» Αγιούμπ Ελ Κααμπί με αφορμή τη νίκη της ομάδας του Πειραιά επί του Παναιτωλικού για την 25η αγωνιστική της Super League.

Ο Μαροκινός με αφορμή την αγωνιστική του άνοδο μίλησε για τη βοήθεια που του προσφέρουν οι συμπαίκτες, ενώ τόνισε ότι δεν έχουν σημασία οι ατομικές του επιδόσεις αλλά το να κερδίζει ο Ολυμπιακός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου και το προπονητικό επιτελείο για τη νίκη, δεν είναι εύκολο για μας να ξεκινάει έτσι ένα ματς, όμως συνεχίσαμε την προσπάθειά μας και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη, είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Με βοηθά πάντα η ομάδα, είναι μια συνολική προσπάθεια και η ομάδα με βοηθά να είμαι αποτελεσματικός. Θέλω να συνεχίσουμε έτσι και να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας.

Δεν φοβήθηκα μην χαθεί το γκολ, πίστεψα πολύ, έτρεξα, ντρίμπλαρα καλά και σκόραρα. Το γκολ με... θέλει μερικές φορές, είμαι πολύ χαρούμενος και ελπίζω να συνεχίσω έτσι.

Δεν μετράω τα γκολ, δεν έχει σημασία ο αριθμός, μεγαλύτερη σημασία για μένα έχει να νικά η ομάδα, όποιος κι ας βάζει τα γκολ και στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε τους στόχους μας».