Κηφισιά: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Επιστροφή στο γήπεδο για τους φιλάθλους της Κηφισιάς, με την «ομάδα των βορείων προαστίων» να ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτηρίων με τον Παναιτωλικό.

Κηφισιά: Στην κυκλοφορία τα εισιτήρια με Παναιτωλικό

Η Κηφισιά υποδέχεται τον Παναιτωλικό για την 26η και τελευταία αγωνιστική της Super League (3/3, 19:30) με τη διοίκηση της ομάδας να ανακοινώνει την κυκλοφορία των εισιτήριων για πρώτη φορά μετά την επιβολή των μέτρων από την πολιτεία για την οπαδική βία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Μετά από τρεις μήνες, η Κηφισιά θα παίξει ξανά μπροστά στο κοινό της με αντίπαλο τον Παναιτωλικό για την 26η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Γι αυτό σε θέλουμε κοντά στην ομάδα!

Η ΠΑΕ Κηφισιά ενημερώνει πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής την Κυριακή 3 Μαρτίου στις 19:30.

Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης μπορείτε να τα προμηθευτείτε, πατώντας ΕΔΩ.

Παράλληλα, την ημέρα του αγώνα θα γίνεται πώληση εισιτηρίων και από φυσικό σημείο πώλησης, στα εκδοτήρια του “Μιχάλης Κρητικόπουλος” της Καισαριανής. Η πώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα ολοκληρωθεί με την έναρξη του αγώνα.»