Το CAS επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον έναν βαθμό, διατήρησε τον μηδενισμό στο ντέρμπι

Το CAS έβγαλε την απόφαση του για την τύχη του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και επιστρέφει στους Πειραιώτες τον έναν βαθμό.

Το CAS επέστρεψε στον Ολυμπιακό τον έναν βαθμό, διατήρησε τον μηδενισμό στο ντέρμπι

Αλλάζουν τα δεδομένα στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά την απόφαση που έχει πάρει το CAS. Ο Ολυμπιακός είχε ασκήσει έφεση κατά της ποινής που του είχε επιβληθεί για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το Ανώτατο Δικαστήριο έβγαλε απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες στον Ολυμπιακό επιστρέφεται ο ένας βαθμός που του είχε αφαιρεθεί από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ.

Από την άλλη παραμένει ο μηδενισμός της ομάδας του Πειραιά για το ντέρμπι. Δεν υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να διεξαχθεί το υπόλοιπο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό κάτι που σημαίνει ότι οοι «πράσινοι» κερδίζοζυν με 3-0 εκείνο το ματς.

Ακόμα από το CAS δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα, αλλά συνήθως το Ανώτατο Δικαστήριο καθυστερεί να βγάλει την ανακοίνωση του. Όλες οι πληροφορίες, όμως, αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός παίρνει πίσω τον έναν βαθμό που του είχε αφαιρεθεί.

Στον Ολυμπιακό θεωρούν δεδομένη την απόφαση και αισθάνονται δικαιωμένοι για ο γεγονός ότι ένα διεθνές δικαστήριο μετέτρεψε την τιμωρία τους σε σχέση με τις αποφάσεις των ελληνικών επιτροπών. Κάτι που επίσης έχει προκαλέσει στους Πειραιώτες για ακόμη μία φορά την αίσθηση ότι τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν λειτουργούν όπως πρέπει και με βάση τη νομιμότητα.