Γκαρσία: «Μακάρι να είχαμε το Μπερναμπέου, να γίνει προπονητής ο Βιεϊρίνια, είναι παππούς»

Ο Πάμπλο Γκαρσία απάντησε στον Ραζβάν Λουτσέσκου και αναφέρθηκε στον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Γκαρσία: «Μακάρι να είχαμε το Μπερναμπέου, να γίνει προπονητής ο Βιεϊρίνια, είναι παππούς»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Πανσερραϊκό άσκησε έντονη κριτική για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου με τον Πάμπλο Γκαρσία να απαντάει στις δηλώσεις του Ρουμάνου και να μιλάει για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Αναλυτικά ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε:

Για το αν αισθάνεται ότι η ομάδα του πληγώθηκε από ατομικά λάθη: «Κάναμε κάποια ατομικά λάθη, ίσως και ο διαιτητής έκανε άλλα από την μεριά του. Το θέμα είναι ότι χάσαμε, χρειαζόμαστε και άλλους βαθμούς και θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έτσι. Είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας, όταν παίζουν καλά είμαι πολύ χαρούμενος».

Για τις δηλώσεις του Λουτσέσκου για τον αγωνιστικό χώρο: «Αυτό είναι το γήπεδο που έχουμε, μακάρι να είχαμε το Μπερναμπέου... Και οι υπόλοιπες ομάδες σε αυτό έπαιξαν. Δεν με ενοχλεί κάτι σε αυτό που είπε».

Για τον τραυματισμό του Θυμιάνη: «Πρέπει να εξεταστεί καλύτερα η κατάστασή του, ελπίζουμε να μην έχει κάτι σοβαρό, ακόμη δεν έχουμε εικόνα, φεύγοντας περπατούσε αλλά πρέπει να περιμένουμε».

Για τις κάρτες: «Νομίζω ότι σε αυτό πρέπει να απαντήσουν οι διαιτητές, προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και όχι με αντιαθλητικό τρόπο. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μερικές φορές οι παίκτες φοβούνται να μην δεχθούν κάρτα, όποιος ξέρει από μπάλα μπορεί να δει τα μαρκαρίσματα. Αυτή η ερώτηση πρέπει να εξηγηθεί από την διαιτησία και όχι από εμάς. Είμαστε ομάδα που είναι περισσότερο... λαιτ από επιθετική».

Για την μάχη της παραμονής: «Όλοι παλεύουν να πάρουν βαθμούς, είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα. Την Κυριακή έχουμε ένα δυνατό ματς με τον Αστέρα εδώ και θέλουμε να μείνουμε στην κατηγορία».

Για το τετ α τετ με τον Βιεϊρίνια και αν πιστεύει ότι μπορεί να γίνει προπονητής: «Καλύτερα να μην σου πω τι... συζητήσαμε! Δεν μπορώ να σου πω για την προπονητική, μπορεί να μην το θέλει καν, σίγουρα όμως πρέπει να το δει γιατί είναι... παππούς. Τέλος, θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στους οικείους των ανθρώπων που έχασαν την ζωή τους στο δυστύχημα των Τεμπών».