Ο Ολυμπιακός του β’ ημιχρόνου που παίζει με τη φωτιά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίρνει τα παιχνίδια του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά όπως είπε και ο Μεντιλίμπαρ αν συνεχίσει έτσι θα την… πατήσει.

Ο Ολυμπιακός του β’ ημιχρόνου που παίζει με τη φωτιά

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός χρειάστηκε να κάνει ανατροπή για να πάρει τη νίκη. Η ομάδα του Πειραιά τα… χρειάστηκε στο Αγρίνιο κόντρα στον εξαιρετικό Παναιτωλικό. Το συγκρότημα του Πετράκη όχι απλά του έβαλε δύσκολα, αλλά τον άγχωσε περισσότερο απ’ όσο θα περίμενε.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά το τέλος στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης παραδέχτηκε πως η ομάδα του κάποια στιγμή θα τιμωρηθεί εάν συνεχίσει έτσι. Ο Βάσκος έχει εντοπίσει το θέμα που υπάρχει και θα κοιτάξει να το διορθώσει, διότι πλέον θα ξεκινήσει η διαδικασία των πλέι οφ και δεν συγχωρείται κανένα λάθος.

Ο Ολυμπιακός μέχρι το σημείο που δέχεται το γκολ έχει φτιάξει πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά δεν τις έχει αξιοποιήσει. Από το γκολ και μετά δεν έχει απειλήσει ξανά τον Παναιτωλικό. Στην επανάληψη βρίσκει δύο γκολ χωρίς στην ουσία να έχει φτιάξει ευκαιρίες.

Ο Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από τον τρόπο που παρουσιάστηκε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο ημίχρονο. Μπορεί να μοιάζει παράξενο αυτό, διότι στην ουσία η ομάδα του Πειραιά στην επανάληψη δεν έχει κάνει φάσεις, αλλά ο 63χρονος κόουτς είχε το λόγο του που το έλεγε.

Θεωρεί πως η ομάδα του στήθηκε καλύτερα στο γήπεδο και πίεσε πιο σωστά τον αντίπαλο αναγκάζοντας τον σε λάθη όπως αυτό που έφερε το δεύτερο γκολ από τον Ελ Κααμπί. Όπως και να ‘χει ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αρχίσει να βάζει βάσεις νίκης και από το πρώτο ημίχρονο. Μέχρι τώρα το έκανε μόνο στη Βουδαπέστη και όλα τα υπόλοιπα ματς τα πήρε στο β’ μέρος. Όντως κάποια στιγμή δεν θα τα καταφέρει όπως παραδέχτηκε και ο Μεντιλίμπαρ.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός κρατάει ακόμα μία νίκη που βγάζει χαρακτήρα στο γήπεδο. Επίσης δείχνει ότι έμαθε να νικάει και όταν δεν είναι καλός και αυτό είναι σημαντικό, αλλά πρέπει να σταματήσει να δίνει δικαιώματα.