Ολυμπιακός: Πρωταγωνιστής ξανά ο Ελ Κααμπί, η κριτική των παικτών

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί σκόραρε ξανά για τον Ολυμπιακό και έδωσε τη νίκη (2-1) στο Αγρίνιο. Πολύ καλός ο άτυχος Ζέλσον, σωτήρας στο τέλος ο Πασχαλάκης. 

Ολυμπιακός: Πρωταγωνιστής ξανά ο Ελ Κααμπί, η κριτική των παικτών

Για δεύτερο στη σειρά ματς ο Ολυμπιακός νίκησε με ανατροπή και με το ίδιο σκορ (2-1) συνεχίζοντας το σερί του μετά την αλλαγή προπονητή και στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό. Ο Ζέλσον και ο Ελ Κααμπί έκαναν τη διαφορά, όπως και ο Πασχαλάκης στο τέλος.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Με την απόκρουση στο φάουλ του Πέρες στις καθυστερήσεις κράτησε τη νίκη για την ομάδα του και περνάει στο τοπ των διακριθέντων.

ΚΙΝΙ: Είχε ένταση στο παιχνίδι του και προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορούσε και στην επίθεση.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Έχει ευθύνη ως αριστερός στόπερ στη φάση του γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός, γενικά είχε πάθος και θέληση για να προσφέρει στη δημιουργία από πίσω.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΒΕΖΟ: Δεν έκανε κάποιο σοβαρό λάθος, αλλά δεν ξεχώρισε για κάτι ιδιαίτερο στο ματς.

ΦΡΑΝΣΙΣΚΟ ΟΡΤΕΓΚΑ: Μπορούσε περισσότερα σε ένα παιχνίδι που θα έπρεπε να είχε μεγαλύτερη φρεσκάδα. Δεν αντέδρασε σωστά στο γκολ του Παναιτωλικού.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Στο πρώτο ημίωρο είχε καλή παρουσία, αλλά όσο περνούσε η ώρα έδειχνε σα να μην μπορούσε να συνεχίσει στν απαιτούμενο ρυθμό.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Δεν ήταν καλός γενικά στο ματς. Είχε αρκετά λάθη κι ένα από αυτά ήταν το φάουλ που παραχώρησε στο τέλος. Όμως από δική του πάσα ξεκίνησε το γκολ της ισοφάρισης.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Θέλησε να ηγηθεί και είχε καλές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο. Ορισμένες εντυπωσιακές. Γενικά θα μπορούσε να είχε μεγαλύτερη ουσία στο παιχνίδι του.

ΖΟΒΑΝΕ ΚΑΜΠΡΑΛ: Πάλι ήταν έτοιμος να συμμετάσχει σε πολλές επιθετικές προσπάθειες, συνήθως χωρίς επιτυχία. Είχε τελικές στο πρώτο ημίωρο, ξεκάθαρα θέλει κι άλλο χρόνο προσαρμογής.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Αγωνίστηκε μετά από καιρό ως δεύτερος κυνηγός, ήταν μέσα σε φάσεις, έχασε μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Δεν έφτασε στο καλό επίπεδό του.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Για μία ακόμη φορά πρωταγωνιστής σε νίκη του Ολυμπιακού,. Η πίεση του στον Μαλή οδήγησε σε λάθος τον παίκτη του Παναιτωλικού, ενώ ήταν ωραίο το πέρασμα στον γκολκίπερ και το τελείωμα. Υπερπολύτιμος και ο πιο φορμαρισμένος της ομάδας ο Μαροκινός στράικερ.

ΖΕΛΣΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ: Μπήκε και έδωσε ενέργεια στον Ολυμπιακό, ήταν αυτός που συμμετείχε στην ισοφάριση με δική του τελική προσπάθεια, έκανε ωραίες κινήσεις. Δυστυχώς τραυματίστηκε αμέδως μετά την επιστροφή του από τραυματισμό.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Βοήθησε αρκετά παίζοντας πίσω από τον Ελ Κααμπί και είχε παρουσία σε αρκετές ενέργειες.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Κι αυτή η αλλαγή επιτυχημένη, καθώς ο Αργεντινός κράτησε το κέντρο και έδωσε ρυθμό.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ: Μπήκε στη θέση του Ζέλσον και κάλυψε χώρους περισσότερο για να μην κινδυνεύσει η ομάδα του. Έκανε πάντως κάποια λάθη.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΗ: Μπήκε στο τέλος για να μαρκάρει καλύτερα από τον Βέζο τον Ζοάο Πέδρο στις τελευταίες φάσεις.