Νίκη για τον Ατρόμητο, στα πλέι οφ η Λαμία (3-1)

Ύστερα από επτά αγωνιστικές ο Ατρόμητος Περιστερίου επέστρεψε στις επιτυχίες και κέρδισε την Λαμία με 3-1

Νίκη για τον Ατρόμητο, στα πλέι οφ η Λαμία (3-1)

Μετά από επτά αγωνιστικές ο Ατρόμητος Περιστερίου επέστρεψε στις επιτυχίες και κέρδισε την Λαμία με 3-1. Οι Περιστεριώτες ύστερα από ένα αρνητικό σερί με πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες πήραν το τρίποντο και βελτίωσαν τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα της Φθιώτιδας, παρά την ήττα, θα συμμετέχει οριστικά στα πλέι οφ μετά την ισοπαλία που έφερε ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στην Κηφισιά. Οι γηπεδούχοι είχαν ως οδηγό τον Αντζιέλσκι ο οποίος μπήκε ως αλλαγή στο 59’ και πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ των «κυανόλευκων».

Ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 2’ όταν ο Γκοζάλεθ έβγαλε κάθετη πάσα στον Γιουμπιτάνα και ο τελευταίος με πλασέ έκανε το 1-0. Η ομάδα της Φθιώτιδας ισοφάρισε στο 26’ με φοβερή ενέργεια του Μαρτίνεθ στον οποίο έγινε φάουλ από τον Κούντε, ο διαιτητής Τσιάρας άφησε το πλεονέκτημα αφού ο Μαρτίνεθε έδωσε πάσα στο Σλίβκα και αυτός με πλασέ νίκησε τον Τσιντώτα και ισοφάρισε σε 1-1. Το 2-1 πέτυχε στο 61’ ο Αντζιέλσκι με προβολή, μετά από ασταθή απόκρουση του Κοσέλεφ σε κεφαλιά του Βαλέντσια. Στο 83’ με σουτ ο Αντζιέλσκι έκανε το 3-1 και αρχικά ο ρέφερι Τσιάρας το ακύρωσε ως οφσάιντ αλλά με την βοήθεια του VAR μέτρησε τελικά το γκολ. Στο 86’ σκόραρε ο Σλίβκα, αλλά και πάλι ο διαιτητής αφού είδε το VAR το ακύρωσε ως φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης του Τζανετόπουλου πάνω στον Τζαβέλλα.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΛΑΜΙΑ 3-1

Διαιτητής: Παναγιώτης Τσιάρας (Καβάλας)

Γκολ: 2’ Γιουμπιτάνα, 26’ Σλίβκα, 61' Αντζιέλσκι, 83' Αντζιέλσκι

Κόκκινη: Γιουμπιτάνα (69’)

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Σάσα Ίλιτς): Τσιντώτας, Αθανασίου (74’ Ντε Μποκ), Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Κεσχρίντα, Γκονζάλες, Κούντε (89’ Βρακάς), Γιουμπιτάνα, Καμαρά (59’ Κούεν), Βέργος (59’ Αντζιέλσκι), Βαλένσια (89’ Έρλινγκμαρκ).

ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Νούνιες (66’ Στάνκο), Τζανδάρης (46’ Σαντάνα), Σλίβκα, Τσιλούλης (86’ Τσούκαλος), Μαρτίνεθ (76’ Κόσιτς), Καρλίτος (66’ Μάλτσι).