Ράσταβατς: «Μας μένει γλυκόπικρη γεύση»

Στην αμυντική παρουσία του Αστέρα Τρίπολης στον αγώνα με την Κηφισιά, αλλά και τον αποκλεισμό της ομάδας του από τα play off έμεινε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ράσταβατς: «Μας μένει γλυκόπικρη γεύση»

Ο Αστέρας Τρίπολης, με το 3-3 που παραχώρησε στην Κηφισιά, έμεινε εκτός play off και ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στα αποτελέσματα των τελευταίων αγώνων, όπου οι Αρκάδες έμειναν χωρίς νίκη για πέντε αγώνες με απολογισμό τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

«Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση στο τέλος, είμαστε ικανοποιημένοι από το γεγονός ότι φτάσαμε μέχρι εδώ πέρα, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις για να μπορέσουμε να μπούμε στα play off ωστόσο τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια είναι αυτά που μας στοίχισαν.

Σε κάθε περίπτωση είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έχουμε κάνει, από τις εμφανίσεις και τα παιχνίδια που παίξαμε. Μας μένει μια πίκρα στο τέλος αλλά θα προσπαθήσουμε του χρόνου να κάνουμε κάτι καλύτερο» τόνισε ο τεχνικός του Αστέρα.

Οι Αρκάδες παραχώρησαν ισοπαλία στον Αστέρα αν και είχαν 20 τελικές προσπάθειες για γκολ., αριθμός ρεκόρ για την ομάδα.

«Το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε οφείλεται στο ότι δεχθήκαμε τρία γκολ γιατί πράγματι δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα γκολ.

Ωστόσο, ενώ επιθετικά ενώ αυτά που κάναμε ήταν παραπάνω και από αρκετά για να πετύχουμε και άλλα γκολ, η αμυντική μας συνοχή δυστυχώς, η αμυντική μας συγκέντρωση δεν ήταν αυτή που έπρεπε, δεν καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι σε αυτό το κομμάτι και μας στοίχισε στο τελικό αποτέλεσμα» είπε ο Ράσταβατς.