Αστέρας - Κηφισιά 3-3: «Όρθια» στην Τρίπολη!

Η Κηφισιά πήρε πολύτιμο πόντο στην Τρίπολη με το ισόπαλο 3-3 απέναντι στον γηπεδούχο Αστέρα, για την 25η αγωνιστική της Super League.

Αστέρας - Κηφισιά 3-3: «Όρθια» στην Τρίπολη!

Σε ένα παιχνίδι με ίσως το καλύτερο ημίχρονο του φετινού πρωταθλήματος (το πρώτο), ο Αστέρας Τρίπολης και η Κηφισιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι με το εντυπωσιακό 3-3! Ένα αποτέλεσμα που ευνοεί σαφώς τους φιλοξενούμενους στην προσπάθειά τους για παραμονή στην κατηγορία.

Τα πέντε από τα έξι γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκαν στο πρώτο 45λεπτο, με την Κηφισιά να προηγείται δις με πέναλτι του Οζέγκοβιτς και κοντινό πλασέ του Γιόβαντσις και τον Αστέρα όχι μόνο να ισοφαρίζει ισάριθμες φορές με Μιριτέλο και Γιαμπλόνσκι, αλλά να παίρνει και προβάδισμα με τον Κρέσπι πριν από το τέλος του ημιχρόνου!

Στην επανάληψη η απόδοση των γηπεδούχων έπεσε κατακόρυφα, η Κηφισιά ανέβηκε πολύ και επιβραβεύτηκε με «σεντερφορίσιο» γκολ του Βαφέα στο 74', χάρη στο οποίο η φιλοξενούμενη ομάδα ισοφάρισε σε 3-3 και πήρε τον πολύτιμο πόντο! Ως συνέπεια, ο Αστέρας θα πάρει οριστικά μέρος στα πλέι άουτ...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΚΗΦΙΣΙΑ 3-3

Σκόρερ: 32' Μιριτέλο, 40' Γιαμπλόνσκι, 45'+3' Κρέσπι – 14' πέν. Οζέγκοβιτς, 36' Γιόβαντσιτς, 74' Βαφέας

Διαιτητής: Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες κάρτες: 57’ Αλάγκμπε, 90’+3’ Σουρλής – 68’ Σολόα, 90’+4’ Βαφέας

Κόκκινες κάρτες: –

Οι συνθέσεις

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής – Λύρατζης Καστάνιο Τζουκάνοβιτς Χουχούμης (78’ Άλβαρεζ) – Γκος (46’ Αλάγκμπε) Γιαμπλόνσκι (78’ Σουρλής) – Καλτσάς (67’ Παλάσιος) Μπαρτόλο Κρέσπι (78’ Μάντζης) – Μιριτέλο.

ΚΗΦΙΣΙΑ (Κώστας Μπράτσος): Αναγνωστόπουλος – Γκόμπελιτς (69’ Σπίνος) Μπαρμπόσα Βαφέας Μιλίτσεβιτς – Τσανάτζια Γιόβαντσιτς (46’ Σολόα) – Κρισιούμα Μενέντες (62’ Τετέι) Μπιφουμά – Οζέγκοβιτς (90’ Παρράς).