Ολυμπιακός: Χωρίς Κάρμο, Όρτα, Φορτούνη και Ροντινέι στο Αγρίνιο - Μέσα ο Ζέλσον Μάρτινς

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Κάρμο, Όρτα, Φορτούνη και Ροντινέι για το ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (28/2, 17.00).

Ολυμπιακός: Χωρίς Κάρμο, Όρτα, Φορτούνη και Ροντινέι στο Αγρίνιο - Μέσα ο Ζέλσον Μάρτινς

Αρκετές εκπλήξεις επιφύλαξε η αποστολή του Ολυμπιακού που θα βρεθεί στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (28/2, 17.00).

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφάσισε να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, αφήνοντας στην Αθήνα τους καταπονημένους Όρτα, Φορτούνη και Ροντινέι.

Επίσης εκτός αποστολής είναι και ο Νταβίντ Κάρμο που επίσης παίζει σερί 90λεπτα, αλλά και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Θυμίζουμε ότι δεν υπολογίζετια ούτε ο Ζουλιάν Μπιανκόν λόγω καρτών.

Αντιθέτως, μετά από καιρό είναι στην αποστολή ο Ζέλσον Μάρτινς, ο οποίος προοριζόταν για το παιχνίδι με τον Βόλο την Κυριακή (3/3), αλλά τα κατάφερε και είναι διαθέσιμος για τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η αποστολή: Αλεξανδρόπουλος, Ντόη, Τσικίνιο, Ελ Κααμπί, Κίνι, Έσε, Ποντένσε, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ναβάρο, Ορτέγκα, Πασχαλάκης, Μαρτίνς, Ρίτσαρντς, Καμπράλ, Τζολάκης, Βέζο, Ρέτσος, Παπαδούδης, Καρβάλιο.