Άρης: Με απουσίες η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Άρης έκανε γνωστή την αποστολή του για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (28/2, 21:00) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Άρης: Με απουσίες η αποστολή κόντρα στον Παναθηναϊκό

Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό (28/2, 21:00), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του προγράμματος ο Άκης Μάντζιος γνωστοποίησε τις επιλογές του για την αποστολή που θα βρεθεί στο γήπεδο του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Αναλυτικά η αποστολή: Cuesta, Χουτεσιώτης, Odubajo, Montoya, Ferrari, Fattore, Brabec, Rose, Fran Velez, Darida, Verstraete, Jean Jules Mvondo, Durasek, Manu Garcia, Suleymanov, Zamora, Bennette, Loren Moron, Ansarifard, Φετφατζίδης, Παναγίδης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σαβέριο (τιμωρημένος), Φαμπιάνο (ανέτοιμος, καθώς προέρχεται από τραυματισμό), Πάρντο (ενοχλήσεις στο πόδι από χτύπημα στην προπόνηση), Ντουκουρέ, Ρουπ, Ματαρίτα, Δεληζήσης, Χριστοδουλόπουλος, Κυριαζής, Αγοραστός.