Αυτά ζητά από τις ΠΑΕ για να αρχίσει το πρωτάθλημα

Οι πέντε αλλαγές που πρέπει να δεχθούν οι ομάδες για να δώσει... επανεκκίνηση ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Αυτά ζητά από τις ΠΑΕ για να αρχίσει το πρωτάθλημα

Για τις περισσότερες ΠΑΕ όλα αυτά δεν δείχνουν να αποτελούν ιδιαίτερο πρόβλημα. Το... ζόρι για τον υφυπουργό Αθλητισμού, έχει να κάνει με τις θεωρητικά μεγάλες ομάδες. Με τις υπόλοιπες συναντήθηκε, εξήγησε τις πρέπει να συμβεί για να αρχίσει το πρωτάθλημα και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν συνάντησε ιδιαίτερες αντιδράσεις.

Οι πέντε αλλαγές που ζητά ο κ. Βασιλειάδης είναι οι εξής:


-Δύο φορές επεισόδια για μια ομάδα, την ίδια περίοδο σημαίνει αφαίρεσης άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα και υποβιβασμός. Στην προκειμένη περίπτωση το ασαφές της υπόθεσης είναι τι ακριβώς σημαίνει επεισόδια.

-Αστυνομία τέλος από τα γήπεδα και ευθύνη της ασφάλειας στις ΠΑΕ με ιδιωτικές εταιρείες (σεκιούριτι).

-Αρμοδιότητα των Πειθαρχικών Επιτροπών και όχι της Επιτροπής Δεοντολογίας η επιβολή ποινών για εμπρηστικές δηλώσεις. Και σε αυτό το σημείο είναι ασαφές τι σημαίνει εμπρηστικές δηλώσεις.

-Βελτίωση του Πειθαρχικού Κώδικα για να κλείσουν τα «παραθυράκια».

-Κατάργηση του διαιτητικού δικαστηρίου με καθιέρωση μόνο δύο βαθμών στη δικαιοσύνη (πρώτος βαθμός και έφεση) με μόνο μία δυνατότητα αναβολής εκδίκασης υπόθεσης για λόγους ανωτέρας βίας.