ΑΕΚ: Στην προεπιλογή του Μεξικού ο Πινέδα και στου Τρίνινταντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία!

Tόσο ο Ορμπελίν Πινέδα, όσο και ο Λιβάι Γκαρσία (καθώς κι ο αδερφός του Τζούντα, της ΑΕΚ Β') κλήθηκαν στις προεπιλογές Μεξικού και Τρίνινταντ και Τομπάγκο, αντίστοιχα.

ΑΕΚ: Στην προεπιλογή του Μεξικού ο Πινέδα και στου Τρίνινταντ και Τομπάγκο ο Λιβάι Γκαρσία!

Με τη διακοπή των εθνικών ομάδων να πλησιάζει ο Ματίας Αλμέιδα αρχίζει να πληροφορείται τους παίκτες που θ' αποχαιρετίσει ώστε να ενταχθούν στα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ένας εξ αυτών είναι ο Ορμπελίν Πινέδα, που -μετά την συνάντηση του, επί αθηναϊκού εδάφους, με τον εκλέκτορα της Εθνικής Μεξικού, Χάιμε Λοθάνο (ο οποίος επισκέφθηκε όλους τους Μεξικάνους διεθνείς που αγωνίζονται στην Eυρώπη και υπολογίζει) το πληροφορήθηκε κι επίσημα: ότι είναι στην προεπιλογή (60 παικτών) του Μεξικού για τα τελικά του Νations League της CONCACAF.

Από εκεί βγει η αποστολή της ομάδας για τα τελικά της διορωάνωσης , που θα γίνουν στα τέλη του Μαρτίου.

H «τρι» θα αντιμετωπίσει, στα ημιτελικά της διοργάνωσης, τον Παναμά (21/03) κι αν προκριθεί, θα συναντήσει, στον τελικό (24/03,) το νικητή του ΗΠΑ - Τζαμάικα. Οι τέσσερις ομάδες έχουν ήδη προκριθεί στο φετινό Κόπα Αμέρικα.

Πλην του Πινέδα, ο Αλμέιδα, κατά τη διακοπή των εθνικών ομάδων αναμένεται να στερηθεί και τον Λιβάι Γκαρσία.

Ο εκλέκτορας του Τριντινάντ και Τομπάγκο ανακοίνωσε την προεπιλογή του για το παιχνίδι με τον Καναδά και συμπεριέλαβε σ' αυτήν τόσο τον επιθετικό της «Ένωσης», όσο και τον αδερφό του Τζούντα (της AEK B’).

Το Τρινιντάντ και Τομπάγκο αντιμετωπίζει τον Καναδά στις 23/03 για τα Play-offs προβιβασμού στο Nations League της CONCACAF Nations League. Ο νικητής, του νοκ άουτ αγώνα, προκρίνεται στο Κόπα Αμέρικα.