Παρά το αίτημα του Άρη για Έλληνες διαιτητές, στη Λεωφόρο θα σφυρίξει ξένος

Ποιος ο λόγος που το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Άρης θα σφυρίξει ξένος διαιτητής, ενώ οι Θεσσαλονικείς είχαν ζητήσει Έλληνες.

Παρά το αίτημα του Άρη για Έλληνες διαιτητές, στη Λεωφόρο θα σφυρίξει ξένος

Ο Μοχάμεντ Αλ Χακίμ είναι ο διαιτητής που ορίστηκε από την ΚΕΔ για να διευθύνει το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Άρη (28/2, 21:00) για την 25η αγωνιστική της Super League.

Οι Θεσσαλονικείς είναι γνωστό πως είχαν καταθέσει αίτημα στην ΚΕΔ για να διευθύνουν όλα τους τα παιχνίδια Έλληνες διαιτητές. Το συγκεκριμένο αίτημα οι «κίτρινοι» το είχαν καταθέσει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Άρης είχε ζητήσει από την ΚΕΔ όλα τους τα παιχνίδια, δηλαδή και με τους Big-5 να γίνονται με Έλληνες διαιτητές. Το αίτημα του Άρη είχε γίνει δεκτό τότε, αλλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ορίστηκε ξένος ρέφερι.

Αυτό συνέβη, διότι για να σφυρίξει Έλληνας διαιτητής με μία από τις ομάδες του Big-5 θα πρέπει να συμφωνήσει και ο αντίπαλος. Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Παναθηναϊκός έχουν ξεκαθαρίσει πως στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά και σε αυτές με τον Άρη θέλουν ξένους διαιτητές. Ο Παναθηναϊκός δεν συμφωνούσε να παίξει Έλληνας ρέφερι το ματς της Τετάρτης κι έτσι ορίστηκε ο Μοχάμεντ Αλ Χακίμ.