Αναβλήθηκε η κλήση του Αλαφούζου για τις δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Λαμία

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε κληθεί από την ΕΕΑ για να δώσει εξηγήσεις για όσα δήλωσε μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία.

Αναβλήθηκε η κλήση του Αλαφούζου για τις δηλώσεις μετά το Παναθηναϊκός-Λαμία

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Λαμία το οποίο έμεινε στο 2-2 σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Cosmote TV έκανε λόγο για «θυγατρικές ομάδες».

«Εγώ θέλω να διαμαρτυρηθώ για την διαιτησία. Το πρωτάθλημα για να είναι αξιόπιστο, για να έχει κόσμο και να έχει επιτυχία, πρέπει οι ομάδες να αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Εδώ πέρα έχουμε ομάδες οι οποίες έχουν θυγατρικές.

Έχουμε διαιτητές για οποιοδήποτε λόγο, είτε φοβούνται ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δεν θέλουν να σφυρίξουν εμάς. Δεν μας δίνουν ποτέ πέναλτι, διότι όλοι οι βασικοί μας αντίπαλοι φωνάζουν συνέχεια ότι παίρνουμε πέναλτι.

Και αν θέλετε ειδικά σήμερα, εκτός από τα αμφισβητούμενα πέναλτι, έχουμε ένα τεράστιο θέμα που αποδεικνύει την απόλυτη προκατάληψη της διαιτησίας. Την καθυστέρηση που δόθηκε. Τα 5 λεπτά ήταν αστεία, αστεία καθυστέρηση. Λοιπόν, το λέω και για την ΚΕΔ, το λέω και για όλους, είναι ντροπή αυτό που συμβαίνει.

Έχουμε σαν κερασάκι στην τούρτα τα βλακώδη μέτρα της Κυβέρνησης. Έχουμε ένα άχρηστο Υπουργείο Αθλητισμού, το οποίο δεν ξέρει τι ποιεί η δεξιά, το αριστερό χέρι δεν ξέρει τι κάνει το δεξί. Δεν ξέρω δεν πάει καθόλου καλά η κατάσταση. Δυστυχώς», είχε πει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός κλήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να δώσει εξηγήσεις για όλα όσα δήλωσε. Μετά από αίτημα που κατέθεσε ο ίδιος η κλήση του παίρνει αναβολή.