Ελ Κααμπί: Ύμνοι στο Μαρόκο για τον φορ του Ολυμπιακού

Το εγκώμιο του Αγιούμπ Ελ Κααμπί για τις εμφανίσεις του με τη φανέλα του Ολυμπιακού πλέκουν τα Μέσα ενημέρωσης από το Μαρόκο.

Ελ Κααμπί: Ύμνοι στο Μαρόκο για τον φορ του Ολυμπιακού

Με τα καλύτερα λόγια για τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί του Ολυμπιακού αναφέρονται δημοσιεύματα στο Μαρόκο και πλέκουν το εγκώμιο του παίκτη για τις εμφανίσεις και τα γκολ του με τους «ερυθρόλευκους». Το «sport.le360.ma», που παρακολουθεί τα πεπραγμένα των Μαροκινών ποδοσφαιριστών του εξωτερικού, αναφέρει:

«Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έκανε τον Ολυμπιακό να ονειρεύεται, πετυχαίνοντας επτά γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια. Ο Μαροκινός επιθετικός σκόραρε την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, το δεύτερο «διπλό» της εβδομάδας, αυτή τη φορά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (2-1), την 24η αγωνιστική της ελληνικής Super League.

Μπαίνοντας στο παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ελ Κααμπί ισοφάρισε για την ομάδα του με πέναλτι πριν διπλασιάσει τα τέρματα για να χαρίσει τη νίκη. Με αυτό το αποτέλεσμα, ο επιθετικός αύξησε το σύνολο του σε 19 γκολ τη φετινή σεζόν σε 31 παιχνίδια που έπαιξε σε όλες τις διοργανώσεις».