Ανσαριφάρντ: «Έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ για τον κόσμο μας»

Οι δηλώσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ για τη νίκη του Άρη κόντρα στo Βόλο.

Ανσαριφάρντ: «Έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ για τον κόσμο μας»

Ότι η ομάδα του έπρεπε να βάλει περισσότερα γκολ για να ευχαριστήσει τον κόσμο που επέστρεψε στα γήπεδα δήλωσε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ μετά την νίκη του Άρη με 2-0 κόντρα στο Βόλο για την 24η αγωνιστική της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι: «Αρχικά, να ευχαριστήσω το κοινό της ομάδας. Θεωρώ πως θα έπρεπε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Είμαι χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ με την φανέλα του Άρη».

Για το γεγονός πως έχει σκοράρει με όλες τις ελληνικές ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί: «Αυτήν είναι η δουλειά μου. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω και να κάνω τους οπαδούς του Άρη χαρούμενους».

Για το γεγονός πως ο Άρης είδε και τους δύο του επιθετικούς να σκοράρουν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σκοράρουμε. Ο Μορόν είναι ένας ποιοτικός παίκτης, χάρηκα που σκόραρε σήμερα και βρίσκεται στους πρώτους σκόρερ του πρωταθλήματος. Είμαστε ικανοποιημένοι που πετύχαμε γκολ και οι δύο».

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι σε αυτήν την όμορφη χώρα. Φυσικά και μου έλειψε, είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Είναι χαρά μου να παίζω στο ελληνικό πρωτάθλημα».