Ολυμπιακός - Η κριτική των παικτών: Σφραγίδα Ελ Κααμπί, πρωταγωνιστής Ποντένσε

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού στη δύσκολη νίκη με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Ασταμάτητος ο Ελ Κααμπί, μεγάλη η συμμετοχή Ποντένσε. 

Ολυμπιακός - Η κριτική των παικτών: Σφραγίδα Ελ Κααμπί, πρωταγωνιστής Ποντένσε

Δύο παίκτες που μπήκαν αλλαγή για τον Ολυμπιακό, ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί που έβαλε τα γκολ της ανατροπής και ο Ντανιέλ Ποντένσε που είχε συμμετοχή και στα δύο, ήταν οι πρωταγωνιστές της πολύ δύσκολης νίκης των Πειραιωτών με 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης.

Η κριτική των παικτών του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Έκανε σπουδαία επέμβαση λίγο πριν από το γκολ που δέχτηκε για το οποίο δεν μπορούσε να κάνει κάτι.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Είχε ξεσπάσματα στην απόδοσή του και μερικές καλές στιγμές, αλλά σίγουρα έδειξε και αυτός ότι είναι πολύ κουρασμένος από τα σερί παιχνίδια.

ΖΟΥΛΙΑΝ ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Στο μεγαλύτερο διάστημα του πρώτου μέρους δεν είχε προβλήματα, αλλά στις δύο φάσεις (ευκαιρία και γκολ) δεν αντέδρασε σωστά.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΚΑΡΜΟ: Έκανε ορισμένα λάθη, όμως γενικά ήταν στο γνωστό επίπεδό του.

ΟΜΑΡ ΡΙΤΣΑΡΝΤΣ: Στο πρώτο μέρος δεν μπορούσε να συνεργαστεί καλά με τον Καμπράλ, ήταν πολύ ανεβασμένος στο δεύτερο. Με παιχνίδια στα πόδια του έχει να δώσει πολλά. Ως μπακ, όχι ως εξτρέμ που είχε χρησιμοποιηθεί σε προηγούμενους αγώνες.

ΒΙΘΕΝΤΕ ΙΜΠΟΡΑ: Οι πάσες και ο τρόπος που λειτουργούσε είχαν ποδοσφαιρική ωριμότητα, αλλά ήταν αργός και αυτός επηρέασε και συνολικά το παιχνίδι στο πρώτο μέρος.

ΣΑΝΤΙΑΓΚΟ ΕΣΕ: Δεν μπορούσε να παίξει ήταν κατάκοπος και δεν θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει.

ΑΝΤΡΕ ΟΡΤΑ: Πολύ καλός στο πρώτο μέρος, έπεσε για ένα διάστημα, αλλά στο τέλος είχε μεγάλη επίδραση στην ανατροπή και την ασίστ στο δεύτερο γκολ.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Κι αυτός δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του, όμως είναι ο παίκτης που πάντα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ανά πάσα στιγμή.

ΖΟΒΑΝΕ ΚΑΜΠΡΑΛ: Έδει στοιχεία καλού εξτρέμ, αλλά πρέπει να μπορέσει να προσαρμοστεί στον τρόπο που παίζει η ομάδα.

ΦΡΑΝ ΝΑΒΑΡΟ: Ήταν άτυχος στο πρώτο μέρος γιατί βρήκε δίχτυα δύο φορές και για λίγο δεν μέτρησαν τα γκολ. Προσπάθησε αρκετά.

ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δεν ξεκίνησε καλά όταν μπήκε αλλαγή, όμως στο τέλος το πήρε πάνω του. Κέρδισε πέναλτι, είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ με εντυπωσιακό τρόπο και γενικά έδωσε πολλά για την ανατροπή.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Προσπάθησε να συμμαζέψει και να οργανώσει σωστά το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Δεν ήταν τόσο καλός όσο στα προηγούμενα, αλλά είναι πολύτιμος.

ΡΟΥΜΠΕΝ ΒΕΖΟ: Καλή η πρώτη του παρουσία, είναι παίκτης που μπορεί άνετα να σταθεί σε αυτό το επίπεδο και να βοηθήσει ουσιαστικά.

ΑΓΙΟΥΜΠ ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Δεν είναι για να βγαίνει καθόλου από την ενδεκάδα. Είναι σε τρομερή επαφή με το γκολ, σκοράρει ασταμάτητα και υπέγραψε με τα δύο γκολ του την ανατροπή.

ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ: Μπήκε λίγο μετά την ισοφάριση και βοήθησε γοα τη νίκη, ενώ προς το τέλος είχε ευκαιρία να σκοράρει και ο ίδιος.