Σκληρές κουβέντες Ουζουνίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Έξαλλος ο Έλληνας τεχνικός με την εικόνα των ποδοσφαιριστών του στο ντέρμπι, έκανε λόγο για «αδιαφορία» και «ύφος», ζητώντας εδώ και τώρα «αλλαγή νοοτροπίας» και «νέο ξεκίνημα».

Σκληρές κουβέντες Ουζουνίδη στους παίκτες της ΑΕΚ

Βαρύ το κλίμα στην οικογένεια της ΑΕΚ στον απόηχο της ισοπαλίας με τον Παναθηναϊκό. Σήμερα (4/11) ο Μαρίνος Ουζουνίδης έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του για να ξεκουραστούν και ηρεμήσουν. Είχε προηγηθεί βλέπετε η κατσάδα του Σαββάτου σε δύο δόσεις: Πρώτα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μετά το τέλος του ντέρμπι και εν συνεχεία στα Σπάτα, στο δείπνο που ακολούθησε για όλη την ομάδα.

Εκεί ακούστηκαν και τα πιο βαριά! Ο «κιτρινόμαυρος» τεχνικός επέλεξε σκληρή γλώσσα, όντας στα κάγκελα με την εικόνα των παικτών του λίγες ώρες νωρίτερα. Μίλησε για «ύφος» ορισμένων παικτών του, για «αδιαφορία», για πίστη ότι θα «κέρδιζαν με τις φανέλες» ενώ ζήτησε «αλλαγή νοοτροπίας», «νέο ξεκίνημα» και ξεκαθάρισε πως δε θα ανεχτεί άλλη τέτοια εμφάνιση, προειδοποιώντας: «όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει, δεν θα υπολογίζεται».

Πάντως δυσαρεστημένοι φέρονται να είναι και κάποιοι παίκτες. Η στοχοποίηση που έκανε ο Ουζουνίδης με τη δήλωσή του στη συνέντευξη Τύπου «οι τέσσερις μπροστά ήταν το πρόβλημα» (σ. Μάνταλος, Λιβάγια, Μπογέ, Πόνσε), δεν ήχησε καλά.

Την ίδια ώρα ο διευθυντής επικοινωνίας της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, Ανδρέας Δημάτος, με κείμενό του στο facebook υπερασπίστηκε την ομάδα απέναντι στην έντονη κριτική που δέχεται. Έκανε λόγο για «ισοπέδωση ανθρώπινων χαρακτήρων» και σήκωσε ασπίδα σε Ουζουνίδη, Μάνταλο.