Δέλλας: «Αν δεν μπαίνεις με το μαχαίρι στα δόντια...»

Οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα μετά την ισοπαλία του ΟΦΗ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Δέλλας: «Αν δεν μπαίνεις με το μαχαίρι στα δόντια...»

Για μάθημα που πήρε τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του έκανε λόγο ο Τραϊανός Δέλλας μετά την ισοπαλία του ΟΦΗ με 2-2 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, τονίζοντας ότι σε αντίθεση με τους Κρητικούς η ομάδα των Ιωαννίνων μπήκε «με το μαχαίρι στα δόντια».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Χάσαμε ένα 15λεπτο, 20λεπτο, ήταν κάτι που το περιμέναμε από τον αντίπαλο, αυτό μας κόστισε πάρα πολύ και γι’ αυτό βρεθήκαμε πίσω στο σκορ με 2-0. Θεωρώ όμως, ότι στη συνέχεια ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι, οι αλλαγές μας βοήθησαν πάρα πολύ, είμαστε μια ομάδα που πρέπει να μάθουμε πράγματα, πρέπει να δίνουμε το 100% εκτός έδρας για να μην φτάνουμε στο σημείο να κυνηγάμε στο σκορ. Θα μπορούσαμε να πάρουμε περισσότερα πράγματα από το παιχνίδι.

Εδώ ήρθαμε για να κερδίσουμε, δεν ήρθαμε για να φέρουμε ισοπαλία αλλά σε αυτά τα παιχνίδια όταν ο αντίπαλος είναι με το μαχαίρι στα δόντια και δεν είσαι το ίδιο κι εσύ, νομίζω ότι αυτά τα αποτελέσματα θα έχεις. Ήταν ένα μάθημα και για μένα που είμαι νέος στην ομάδα και για τα παιδιά για το πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε τη συνέχεια».