Δεληζήσης για Άρη: «Στόχος μας η 4η θέση»

Δηλώσεις λίγο πριν το ματς με το Βόλο παραχώρησε για τον Άρη ο Γιώργος Δεληζήσης.

Δεληζήσης για Άρη: «Στόχος μας η 4η θέση»

Στην κάμερα της NOVA μίλησε ο Γιώργος Δεληζήσης λίγο πριν το ματς του Άρη για την 24η αγωνιστική της Super League κόντρα στο Βόλο (25/2, 19:30) που θα είναι το πρώτο ματς στο «Κλ. Βικελίδης» με κόσμο μετά την επιβολή των μέτρων κατά της οπαδικής βίας από την πολιτεία.

Ο παίκτης του Άρη τόνισε την επιθυμία της ομάδας για νίκη απόψε, ενώ αναφέρθηκε στον τελικό στόχο της σεζόν που είναι η 4η θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το ματς με τον Βόλο: «Είναι σημαντική αναμέτρηση για εμάς, γιατί επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο μετά από πολύ καιρό. Θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο! Θέλουμε να ζήσουμε την ατμόσφαιρα του “Κλεάνθης Βικελίδης”. Εύχομαι να γεμίσει το γήπεδο κι ας μην είναι ένα “μεγάλο”, ένα τόσο “εμπορικό” παιχνίδι. Δεν ήταν για κανέναν ωραίο ότι ο κόσμος δεν ήταν στο γήπεδο τόσον καιρό. Σε όλα τα παιχνίδια πρέπει να υπάρχει κόσμος».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Άρης για να πάρει το τρίποντο: «Ο Βόλος έχει αλλάξει προπονητή. Σίγουρα δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά πράγματα στον τρόπο παιχνιδιού τους από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά είναι ένα σημαντικό στοιχείο αυτό. Εμείς, πάντως, κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα και πώς θα προετοιμαστούμε καλύτερα γι’ αυτή την αναμέτρηση. Αυτή τη στιγμή για εμάς υπάρχει μόνο αυτό το παιχνίδι, στο οποίο θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Δεν σκεφτόμαστε κάτι άλλο».

Για την πορεία του Άρη το τελευταίο διάστημα και το αήττητο των επτά αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Έχουμε βρει τα πατήματά μας το τελευταίο διάστημα. Αυτό δείχνει το αήττητο των επτά αγώνων. Στηριζόμαστε σε έναν συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού, ενώ γίνεται συνέχεια rotation. Οι παίκτες που μπαίνουν κάθε φορά ανταποκρίνονται και βοηθούν την ομάδα, ούτως ώστε να φτάνουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Για το στόχο της ομάδας στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος της σεζόν: «Στόχος μας είναι να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία. Δεν έχει κλειδώσει κάτι, όσον αφορά στην κατάκτηση της τέταρτης θέσης. Αυτήν θα κυνηγήσουμε στο πρωτάθλημα μέχρι το τέλος».