Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Ούτε λόγος για ενδεκάδα

Ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει προλάβει να δοκιμάσει πολλά πράγματα ενόψει της ενδεκάδας που θα παρατάξει στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης: Ούτε λόγος για ενδεκάδα

Τι να προλάβει να δοκιμάσει ο Μεντιλίμπαρ ενόψει Αστέρα όταν έχει προηγηθεί ένα ταξίδι επιστροφής από τη Βουδαπέστη τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής; Όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορούσε να γίνει νορμάλ προπόνηση χθες και ο Βάσκος να μπει σε διαδικασία να αρχίσει να κάνει τις δοκιμές του για την ενδεκάδα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ζουλιάν Μπιανκόν θα επιστρέψει στο πλευρό του Νταβίντ Κάρμο και θα ξαναδούμε το συγκεκριμένο δίδυμο στην άμυνα μία εβδομάδα μετά την Τούμπα. Αν ο Μπιανκόν είχε δηλωθεί και στην Ευρώπη, τότε να είστε σίγουροι ότι τον Γάλλο θα βλέπαμε την Πέμπτη με τη Φερεντσβάρος και όχι τον Ρέτσο. Ο Μεντιλίμπαρ έχει εξαιρετική άποψη για τον Μπιανκόν και για αυτό το λόγο τον εμπιστεύτηκε στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Κατά τα άλλα ούτε λόγος για τα υπόλοιπα πρόσωπα της ενδεκάδας. Η λογική λέει ότι θα πάει είτε με 4-2-3-1 είτε ακόμη-ακόμη και με 4-4-2, εφόσον επιλέξει δύο επιθετικούς σύμφωνα με ένα σενάριο που κυκλοφόρησε χθες.

Είτε να βάλει τον Μασούρα δηλαδή κοντά στον φορ, είτε να πάει με Γιόβετιτς συν Ναβάρο ή Ελ Κααμπί! Ο Πασχαλάκης σίγουρα θα είναι στα γκολπόστ, αλλά είναι ανοικτό το τι θα συμβεί με τα άκρα της άμυνας, καθώς ο Ροντινέι δεν έχει πρόβλημα να παίξει ξανά βασικός, αλλά ο Μεντιλίμπαρ θέλει να τον τσεκάρει και σήμερα.

Αν καθίσει στον πάγκο ο Βραζιλιάνος, τότε οι Κίνι και Ρίτσαρντς θα παίξουν βασικοί. Ο... κακός χαμός επικρατεί μεσοεπιθετικά. Ο Ιμπόρα θέτει υποψηφιότητα αντί του Έσε, ενώ θέση διεκδικεί και ο Αλεξανδρόπουλος.

Από εκεί και πέρα, ο Μασούρας θα επιστρέψει στην ενδεκάδα. Στο αρχικό σχήμα θα είναι πιθανότατα και ο Ποντένσε που δείχνει να είναι μια χαρά. Γενικώς υπάρχει ένα... μαύρο σκοτάδι σχετικά με τις επιλογές του Μεντιλίμπαρ για το αρχικό σχήμα. Δείχνει πάντως μία διάθεση να προχωρήσει σε ροτέισον σε όλες τις γραμμές.