Μαρτίνς: «Αξίζαμε τη νίκη απέναντι στον πολύ καλό Άρη»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Διαβάστε τις δηλώσεις του Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης.

Μαρτίνς: «Αξίζαμε τη νίκη απέναντι στον πολύ καλό Άρη»
Eurokinissi

Ο Πέδρο Μαρτίνς έμεινε ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού στην έδρα του Άρη όσο και από την απόδοση της ομάδας του κυρίως στο δεύτερο μέρος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς στην κάμερα της ΕΡΤ

«Πολύ σκληρό παιχνίδι, πολύ δύσκολο γιατί ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα. Εξαιρετική η ατμόσφαιρα, αλλά δουλέψαμε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο και νομίζω ότι αξίζαμε τη νίκη».

Πραγματικά ήταν μία καλή εβδομάδα για εμάς, κυρίως γιατί κερδίσαμε. Ξέραμε ότι θα παίζαμε απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο που έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλους τους αντιπάλους της. Γι' αυτό μπήκαμε και στο γήπεδο πολύ δυνατά και είχαμε το απόλυτο πλεονέκτημα. Είχαμε πολλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο μαχητικοί είχαμε θέληση και αποφασιστικότητα.

Γνωρίζαμε ότι θα μας δυσκολέψει ο Άρης και θα μας δημιουργούσε προβλήματα γιατί το έχει κάνει απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του. Προσπάθησε να μας βάλει δυσκολίες. Είχαμε ξεκάθαρο στόχο να πάρουμε τη νίκη, τα καταφέραμε και είμαστε πολύ χαρούμενοι που νικήσαμε μία ομάδα η οποία ήταν καλά οργανωμένη από τον προπονητή της».