ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Χωρίς τους τραυματίες Τάισον, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, τον Κοτάρσκι που ταλαιπωρείται από ίωση, αλλά και τους τιμωρημένους Μπράντον και Μπάμπα θα μεταβεί ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (25/2, 17.00), για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΠΑΟΚ: Με πολλές απουσίες στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου.

Σα να μην έφταναν τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας του στο πρωτάθλημα, όπως και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από τον Παναθηναϊκό, πλέον βλέπει να μεγαλώνει και το απουσιολόγιο ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο (25/2, 17.00), για την 24η αγωνιστική της Super League.

Η προετοιμασία του «δικεφάλου του βορρά» ολοκληρώθηκε με τους Τάισον και Ντομινίκ Κοτάρσκι να προστίθενται στη λίστα. Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει έγκαιρα τις ενοχλήσεις και δεν υπολογίζεται, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ίωση.

Στα «πιτς» βρίσκονται ακόμα οι Γιάννης Μιχαηλίδης και Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ που έκαναν θεραπεία, όπως επίσης και οι τιμωρημένοι Μπάμπα και Μπράντον.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Μπαλωμένος, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Ρικάρντο, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τζίμας, Σαμάτα.