Ολυμπιακός: Αναγκαστικά ροτέισον με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ θα προχωρήσει υποχρεωτικά σε αλλαγές στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη (25/2, 18.00).

Ολυμπιακός: Αναγκαστικά ροτέισον με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει εδώ και δύο εβδομάδες ένα σερί αγώνων ανά τρεις-τέσσερις μέρες. Οι υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη έχουν υποχρεώσει τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να κάνει ροτέισον όπου χρειάζεται, αλλά περιορισμένο σε αριθμό. Δεν μπορούσε άλλωστε να κάνει σαρωτικές αλλαγές ούτε στην Τούμπα, ούτε στη Βουδαπέστη.

Την Κυριακή (25/2, 18.00) κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη επιβάλλεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του.

Ο Κώστας Φορτούνης θα κάτσει λογικά στον πάγκο και θα ξεκινήσει λογικά την Τετάρτη (28/2) στο Αγρίνιο, καθώς αποφασίστηκε να εκτίσει με τον Βόλο την άλλη Κυριακή (3/3) την ποινή της μίας αγωνιστικής λόγω καρτών.

Από εκεί και πέρα, δεν αποκλείεται να βρεθούν στην ενδεκάδα οι Κίνι, Μπιανκόν, Καρβάλιο, Ναβάρο, Μασούρας και Αλεξανδρόπουλος, οι οποίοι για διάφορους λόγους δεν ξεκίνησαν στη Βουδαπέστη. Είτε επειδή δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής (βλέπε Μπιανκόν, Ναβάρο), είτε επειδή ο Μεντιλίμπαρ στηρίχθηκε πάνω στα βαριά χαρτιά του για να πάρει την πρόκριση επί της Φερεντσβάρος.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η ενδεκάδα με αντίπαλο τους Αρκάδες, καθώς ο Μεντιλίμπαρ δεν θα προλάβει καν να κάνει μία «πρόβα» της προκοπής. Οι Πειραιώτες επέστρεψαν πρωί Παρασκευής στην Αθήνα από τη Βουδαπέστη και το Σάββατο (24/2) δεν προβλέπεται να κάνουν προπόνηση με... τσίτα τα γκάζια.

Ίσως λοιπόν αποφασιστεί να προφυλαχθεί και ο Έσε, ο οποίος επίση έχει τραβήξει κουπί και να βρεθεί στο αρχικό σχήμα ο Βιθέντε Ιμπόρα.

Μην ξεχνάμε ότι μετά τον Αστέρα Τρίπολης ακολουθεί το ματς του Αγρινίου με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη (28/2). Οπότε, επιβάλλεται να γίνει ειδική διαχείριση του υλικού από πλευράς Βάσκου τεχνικού.