Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά τρέξιμο ο Μάγκνουσον 5 μήνες μετά την επέμβαση στον χιαστό

Ο Xόρντουρ Μάγκνουσον επιδόθηκε σ' ατομικό πρόγραμμα για πρώτη φορά μετά από 5 μήνες από την επέμβαση που υποβλήθηκε στον χιαστό, σκορπώντας χαμόγελα στον Παναθηναϊκό

 Παναθηναϊκός: Πρώτη φορά τρέξιμο ο Μάγκνουσον 5 μήνες μετά την επέμβαση στον χιαστό

Πέρασαν 148 μέρες από τις 29 Σεπτέμβρη, όταν ο Χόρντουρ Μάγκνουσον υπεβλήθη σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς στο γόνατό του και την Παρασκευή (23/02) επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Ο Iσλανδός, που χειρουργήθηκε στον πρόσθιο χιαστό του αριστερού γονάτου του (25/9), ξεκίνησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο Mάγκνουσον ήταν κατενθουσιασμένος προβαίνοντς σε διπλή ανάρτηση με VIDEO στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram, όπου έγραψε: "Επιτέλους στο γήπεδο. Αυτό το συναίσθημα!".

Ο Ισλανδός στόπερ θα συνεχίσει το ατομικό πρόγραμμά του και σταδιακά (μετά από τουλάχιστον έναν μήνα) θα αρχίσει να μπαίνει λίγο-λίγο και σε κομμάτια της προπόνησης της υπόλοιπης ομάδας.

Είναι δεδομένο πάντως πως δεν θα αγωνιστεί σε κανένα παιχνίδι ως το φινάλε της εφετινής σεζόν, διότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος πίεσης και ρίσκου.

Ο κεντρικός στόχος δε, για τον διεθνή Ισλανδό αμυντικό είναι να εμφανιστεί πανέτοιμος στην πρώτη μέρα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης (22/2) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν την Παρασκευή (23/2) στις προπονήσεις.

Οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ: Όσοι αγωνίστηκαν περισσότερο από 45 λεπτά στον επαναληπτικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό ακολούθησαν οι Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, θεραπεία οι Γεντβάι (θλάση στο δικέφαλο), Χουάνκαρ και το δικό του πρόγραμμα ο Πάλμερ-Μπράουν.

Απ’ τους παραπάνω, μόνο ο Τσέριν έχει ορισμένες μικρές ελπίδες να είναι διαθέσιμος για τον κυριακάτικο (25/2) εντός έδρας αγώνα με την Κηφισιά για την 24η αγωνιστική της StoiximanSuper League.