Ντεσπόντοφ: Το «next big thing» της Βουλγαρίας στα ερυθρόλευκα ραντάρ

Στον Ολυμπιακό εξακολουθούν να παρακολουθούν στενά τον 21χρονο Βούλγαρο εξτρέμ της ΤΣΣΚΑΣ Σόφιας με… θέα το καλοκαίρι.

Ντεσπόντοφ: Το «next big thing» της Βουλγαρίας στα ερυθρόλευκα ραντάρ

Το «ΦΩΣ» αποκαλύπτει σήμερα ένα σωρό λεπτομέρειες για το ταξίδι – αστραπή ανθρώπου του Ολυμπιακού στην Σόφια, προκειμένου να δει ξανά από κοντά αγωνιζόμενο τον Κιρίλ Ντεσπόντοφ, έναν ποδοσφαιριστή που βεβαίως είναι γνώριμος στο ερυθρόλευκο κοινό, αφού ακούγεται έντονα από τον Νοέμβριο.

Πρόκειται για τον 21χρονο Βούλγαρο εξτρέμ της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο οποίος έχει παίξει φέτος σε 26 ματς και έχει σκοράρει 9 φορές.

Γενικότερα είναι από τα εξτρέμ που δείχνουν να έχει καλή επαφή με τα δίχτυα, ψηφίστηκε πέρσι ως ο καλύτερος ανερχόμενος ποδοσφαιριστής της Βουλγαρίας και σύμφωνα με τους γείτονες είναι το «next big thing» της χώρας.

Μάλιστα, δεν θα καθυστερήσει και η πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική ανδρών, αφού κλήθηκε για τα φιλικά με Καζακστάν και Βοσνία που θα γίνουν τέλη Μαρτίου. Είχε ξανακληθεί από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Πέταρ Χούμπτσεφ στο παρελθόν, αλλά δεν του δόθηκε η ευκαιρία να κάνει ντεμπούτο στη «μεγάλη» Εθνική.

Το ατού του είναι η ταχύτητά του και το δυνατό δεξί του πόδι συν φυσικά τα όσα αναφέραμε παραπάνω για την καλή σχέση που έχει με τα αντίπαλα δίχτυα. Στην Βουλγαρία θεωρούν βέβαιο ότι θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν, δίνοντας μάλιστα πολλές πιθανότητες στον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, δεν «παίζουν» μόνοι τους οι «ερυθρόλευκοι», καθώς ο Ντεσπόντοφ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον και ομάδων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Σύμφωνα με τους γείτονες, κοστολογείται γύρω στο 1,5εκ. ευρώ.