Μπάμπα: «Θα επιστρέψω σύντομα, είμαι ευγνώμων»

Το μήνυμα του Ραχμάν Μπάμπα του ΠΑΟΚ μετά τον τραυματισμό του και το «ευχαριστώ» στον Γιώργο Βαγιαννίδη του Παναθηναϊκού.

Μπάμπα: «Θα επιστρέψω σύντομα, είμαι ευγνώμων»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» είπε ο Ραχμάν Μπάμπα του ΠΑΟΚ σε όσους στάθηκαν πλάι του μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο άσος του «δικέφαλου του βορρά» τραυματίστηκε στο κεφάλι σε σύγκρουσή του με τον Βαγιαννίδη και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο για εξετάσεις.

Ο Γκανέζος πήρε σήμερα εξιτήριο και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη, ενώ έστειλε και μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσω του οποίου ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τον Γιώργο Βαγιαννίδη που τον επισκέφτηκε για να ενημερωθεί για την κατάσταση της υγείας του.

«Γεια σας. Θέλω απλά να ευχαριστήσω όλους όσους ανησύχησαν και μου έστειλαν τις ευχές τους τις τελευταίες 12 περίπου ώρες. Είμαι ευγνώμων, αναρρώνω καλά και οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποια σοβαρή ζημιά.

Θα ήθελα επίσης να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Γιώργο Βαγιαννίδη, που με πρόσεξε προσωπικά στο νοσοκομείο. Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, αλλά θα επιστρέψω σύντομα για να τρέχω πάνω-κάτω», ανέφερε σχετικά.