Ντεσπόντοφ: «Θέλω Πρωτάθλημα και Κύπελλο - Nα βγάλω σέλφι με τα τρόπαια και την βουλγαρική σημαία»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη στο βουλγαρικό κανάλι «BT» και μίλησε μεταξύ άλλων για τους στόχους του στο σύλλογο.

Ντεσπόντοφ: «Θέλω Πρωτάθλημα και Κύπελλο - Nα βγάλω σέλφι με τα τρόπαια και την βουλγαρική σημαία»

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Κίριλ Ντεσπόντοφ ετοίμασε το βουλγαρικό κανάλι «BT». Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη, η οποία μάλιστα θα προβληθεί σε τρία επεισόδια, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μετακίνησή του στο σύλλογο της Θεσσαλονίκης αλλά και τους στόχους του στο «δικέφαλο του βορρά».

«Φυσικά και ήθελα αυτή την μεταγραφή (σ.σ. στον ΠΑΟΚ) πάρα πολύ. Έπαιξα στην Βουλγαρία για τρία χρόνια και νομίζω δεν ήταν εκεί το μέρος που έπρεπε να είμαι πλέον. Όταν ήρθα στον ΠΑΟΚ, δεν περίμενα να με υποδεχτούν τόσο καλά.

Όχι μόνο οι οπαδοί, αλλά και οι συμπαίκτες, το προπονητικό τιμ, όλοι μέσα στην ομάδα. Με έκαναν να νιώσω σαν να είμαι στο σπίτι και είναι μία μεγάλη βοήθεια αυτό για μένα. Θέλω να κατακτήσω και το Κύπελλο και το Πρωτάθλημα, να βάλω μία σέλφι με τα τρόπαια και την βουλγαρική σημαία. Αυτό είναι… must για μένα», είπε μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά την μετακίνησή του στην Λουντογκόρετς και τον χαρακτηρισμό «προδότη» που του απέδωσαν οι οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, απάντησε:

«Δεν γνωρίζουν όλη την ιστορία, τι συνέβη, με ποιους και τι είδους συζητήσεις έκανα και αν τελικά με κάλεσε κάποιος. Το βλέπουν από την πλευρά των οπαδών, τους καταλαβαίνω. Δεν τους κρίνω. Αν θέλουν να μισούν περισσότερο εμένα ας το κάνουν».