Μελισσανίδης: «Έτσι επέλεξα τον Αλμέιδα για προπονητή της ΑΕΚ»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με τον Ματίας Αλμέιδα, πριν τον προσλάβει στην τεχνική ηγεσία των «κιτρινόμαυρων».

Μελισσανίδης: «Έτσι επέλεξα τον Αλμέιδα για προπονητή της ΑΕΚ»

Το παρασκήνιο πίσω από την πρόσληψη του Ματίας Αλμέιδα στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ αποκάλυψε ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης, κατά τη διάρκεια της κοπής της πίτας των παλαίμαχων του συλλόγου.

«Η καψούρα μου ήταν ο Θωμάς Μαύρος και για να τελειώσω και με τον προπονητή μας, να σας πω τι με έκανε και έκλεισα τη συμφωνία. Όταν ήρθε και μιλήσαμε πρώτη φορά τον ρώτησα πόσους συνεργάτες έχεις και μου λέει οκτώ. Λέω στους δικούς μου τι γίνεται με αυτόν, τι κάνουν εδώ, συμμορία είναι αυτοί;

Στο δεύτερο ραντεβού του λέω κόψε 2-3, έχουμε και εμείς. Μου λέει πρόεδρε, αν μου πεις να κόψω έναν, δεν έρχομαι. Αυτό ήταν που μού είπε και λέω αυτός κάνει για εμάς. Οι προπονητές είναι σαν τα καρπούζια, παίρνεις και δεν ξέρεις τι θα σου βγει. Εμείς πετύχαμε φλέβα χρυσού», επεσήμανε σχετικά ο Μελισσανίδης, ο οποίος μάλιστα βράβευσε και τον Θωμά Μαύρο.