ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Τον έκανε μια... χαψιά στο ντεμπούτο του Δέλλα!

Στο πρώτο ματς του Έλληνα προπονητή, ο ΟΦΗ διέλυσε με 4-0 τον Πανσερραϊκό, κάνοντας σπουδαία εμφάνιση και έδειξε αποφασισμένος να γυρίσει τον διακόπτη ενόψει της συνέχειας. Ισέκα (23', 33'), Λαμπρόπουλος (29') και Μπάκου (79') τα γκολ των Κρητικών. 

ΟΦΗ - Πανσερραϊκός 4-0: Τον έκανε μια... χαψιά στο ντεμπούτο του Δέλλα!

Άστραψε και βρόντηξε ο ΟΦΗ του Τραϊανού Δέλλα. Στο ντεμπούτο του Έλληνα προπονητή, οι Ηρακλειώτες διέλυσαν στο «Θ. Βαρδινογιάννης» με 4-0 τον Πανσερραϊκό τον οποίο προσπέρασαν στην κατάταξη, ενώ παράλληλα επέστρεψαν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά τις 20 Ιανουαρίου.

Τρομερό πρώτο ημίχρονο από τους «ασπρόμαυρους» που δεν άφησαν περιθώρια στο συγκρότημα του Πάμπλο Γκαρσία και με τρία γκολ σε διάστημα δέκα λεπτών «καθάρισαν» το παιχνίδι. Για πέμπτο σερί ματς μένει μακριά από τη νίκη η ομάδα των Σερρών που προβλημάτισε με την εικόνα της στο «Γεντί Κουλέ»

Ο αγώνας

Καλύτερο ξεκίνημα στην εποχή Δέλλα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο ΟΦΗ. Οι Κρητικοί μπήκαν αποφασισμένοι στο ματς και σε ένα ονειρικό δεκάλεπτο σημείωσαν τρία τέρματα. Στο 23' οι Ισέκα και Μπάκου συνδυάστηκαν άψογα, ο πρώτος πάτησε περιοχή και με ωραίο τελείωμα έκανε το 1-0.

Πριν καλά-καλά προλάβει να συνέλθει η ομάδα των Σερρών, ο ΟΦΗ διπλασίασε τα τέρματα του. Ο Ριέρα εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μορέιρα δεν απομάκρυνε σωστά και ο Λαμπρόπουλος με προβολή στο δεύτερο δοκάρι έδωσε αέρα δύο γκολ στον ΟΦΗ.

Μάλιστα, στο 33' οι Κρητικοί αναπτύχθηκαν εξαιρετικά, ο Τοράλ έπαιξε κάθετα στον Μπακού, εκείνος με πάσα πάρε-βάλε στον Ισέκα έγινε δημιουργός και ο φορ του ΟΦΗ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έκανε το 3-0.

Ο Πάμπλο Γκαρσία προσπάθησε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του στην επανάληψη και με τέσσερις αλλαγές να της δώσει φρεσκάδα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Παρόλα αυτά, τα «λιοντάρια» δεν κατάφεραν να γίνουν ιδιαίτερα απειλητικοί και οι γηπεδούχοι διατήρησαν το προβάδισμα τους ως το φινάλε. Μάλιστα, σε μια αντεπίθεση, ο Νέιρα βρήκε τον Μπάκου στο ανοιχτό γήπεδο με τον φορ του ΟΦΗ να νικά σε τετ-α-τετ τον Χοβάν και να διαμορφώνει στο 79' το τελικό 4-0.

Η ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 4-0

Γήπεδο: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Σκόρερ: Ισέκα (23', 33'), Λαμπρόπουλος (29'), Μπακού (79')

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτ/ιας)

Κάρτες: Γκαγιέχος, Μπάουμαν, Μαρινάκης - Οεντραόγκο, Τομάς.

Οι συνθέσεις...

ΟΦΗ (Τ. Δέλλας): Μπάουμαν, Λάρσον (43' λ.τρ Μαρινάκης), Βούρος, Τοράρινσον, Λαμπρόπουλος, Τοράλ, Γκαγέγος (81' Γκλέιζερ), Μπάκου, Μπάκιτς, Ριέρα (72' Αποστολάκης), Ισέκα (72' Φελίπε)

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Γκαρσία): Χόβαν, Διαμαντής (46' Ντανκερλούι), Μπέργκστρεμ, Θυμιάνης, Δεληγιαννίδης, Μορέιρα (46' Οικονόμου), Ουεντραόγκο (46' Στάικος), Τομάς (68' Γούλερι), Ουάρντα, Μούργος (46' Χατζηστραβός), Άλεκσιτς