Super League: Όλα τα βλέμματα στο Άρης - Ολυμπιακός

Τρεις αγώνες περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (4/11) της 9ης αγωνιστικής της Super League. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση στο «Βικελίδης»

Super League: Όλα τα βλέμματα στο Άρης - Ολυμπιακός

Με τον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία στις 17:15 αρχίζει το αγωνιστικό πρόγραμμα της ημέρας (4/11) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League. Οι Ηπειρώτες μετά το επιβλητικό 5-0 επί της Θύελλας Καμαρίου για το Κύπελλο θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και στο πρωτάθλημα. Χωρίς τον Μπλάζιτς παρατάσσεται στα Γιάννινα η ομάδα της Φθιώτιδας.

Στις 19:00 διεξάγεται στο ματς της ημέρας στη Θεσσαλονική. Ο Άρης υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο «Κλ. Βικελίδης» σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» θα κοιτάξουν να εκμεταλλευτούν την βαθμολογική ευκαιρία που τους δίνεται μετά τις ισοπαλίες ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στα χθεσινά ματς απέναντι στους «κίτρινους», οι οποίοι προέρχονται από τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Η ημέρα κλείνει στο Ηράκλειο, όπου ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης. Οι Κρητικοί παραμένουν αήττητοι στους τρεις τελευταίους αγώνες και θέλουν να συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο με νίκη επί της ουραγού και άποντης «Ελαφράς Ταξιαρχίας».Η ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη ψάχνει επιτελούς τρόπο για να «σπάσει» το ρόδι και να κερδίσει τους πρώτους της βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα.

Κυριακή 4 Νοεμβρίου

17:15 ΠΑΣ Γιάννινα - Λαμία (Novasports 2)

19:00 Αρης - Ολυμπιακός (ΕΡΤ 1)

19:30 ΟΦΗ - Απόλλων Σμύρνης (Novasports 1)