Κούγιας: «Είχα πει να μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό - Να τελειώνουμε με την εγκληματική οργάνωση»

Δηλώσεις του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, Αλέξη Κούγια, μετά την νίκη με 1-4 επί του ΠΑΟΚ στη Τούμπα.

Κούγιας: «Είχα πει να μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό - Να τελειώνουμε με την εγκληματική οργάνωση»

Το δάχτυλο σε Σαββίδη και Αλαφούζο κούνησε ο Αλέξης Κούγιας στις δηλώσεις του μετά την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 1-4 στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε τις δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη, ότι δεν πρέπει να ξεγράφουν την ομάδα του Πειραιά, ενώ ευχαρίστησε τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θυμάστε ότι μετά το ματς με τον Άρη είχα πει ότι μην ξεγράφετε τον Ολυμπιακό. Έβλεπα την προσπάθεια που γινόταν για τις μεταγραφές και ευτυχώς με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ντάρκο Κοβάσεβιτς ήρθε ένας προπονητής πολύ μεγάλος, αντάξιος του μεγέθους της ομάδας.

Το είδαμε την Πέμπτη, το είδαμε σήμερα. Κάναμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας. Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων μας, όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτή την άψογη και ευρωπαϊκή φιλοξενία. Το ποδόσφαιρο είναι αυτό! Και ο εχθρός είναι ένας, ο οποίος το δηλητηριάζει και ο οποίος τροφοδοτεί την εγκληματική οργάνωση.

Να κερδίζει ο καλύτερος. Είμαστε ευτυχισμένοι αλλά και προβληματισμένοι, γιατί βλέπουμε τι γίνεται σε άλλα παιχνίδια. Και επειδή δυστυχώς το πρωτάθλημα δεν καθορίζεται από τα μεγάλα παιχνίδια. Το πρωτάθλημα καθορίζεται από τους επίορκους διαιτητές στα ματς με τις μεγάλες ομάδες, η με τους συλλόγους μεταξύ τους. Πρέπει ο κ. Σαββίδης και ο κ. Αλαφούζος να αντιληφθούν ότι αυτά που έλεγα πριν από λίγες ημέρες είναι η απτή πραγματικότητα. Να τελειώνουμε με την εγκληματική οργάνωση».