Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Superman ο Ποντένσε

Ο Ολυμπιακός πέτυχε πολύ μεγάλη νίκη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έχοντας σε τρομερή κατάσταση τον Ποντένσε και τους χαφ του.

Η κριτική των παικτών του Ολυμπιακού: Superman ο Ποντένσε

ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Στο γκολ που δέχτηκε ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να κάνει κάτι, αλλά όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών. Ο Έλληνας πορτιέρε έχει κάνει ακόμα ένα καλό ματς βγάζοντας και το τετ α τετ του Ντεσπόντοφ στο 85’.

ΟΡΤΕΓΚΑ: Χρεώνεται το γκολ του ΠΑΟΚ, αλλά είναι αλήθεια ότι σε εκείνη τη φάση δύσκολα μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

ΚΑΡΜΟ: Είναι άλλη κλάση ο Πορτογάλος και το έδειξε και στην Τούμπα. Σπουδαίο ματς από τον πανύψηλο στόπερ τόσο στον αέρα όσο και χαμηλά, με πολλές σωστές επεμβάσεις.

ΜΠΙΑΝΚΟΝ: Δεν έκανε το μεγάλο λάθος στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είχε κάποιες καλές και κάποιες κακές στιγμές και μην ξεχνάμε ότι έπαιζε από πολύ νωρίς με κίτρινη κάρτα.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Δεν είχε την ορμή των προηγούμενων αγώνων, αλλά είναι και λογικό, αφού προερχόταν από μία γεμάτη εμφάνιση στο παιχνίδι με τη Φερεντσβάρος. Δεν ήταν από τα καλά ματς του Βραζιλιάνου.

ΟΡΤΑ: Σπουδαίος παίκτης ο Πορτογάλος, με σωστές κινήσεις στον χώρο, έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να αλλάξει την εικόνα του ο Ολυμπιακός.

ΕΣΕ: Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον Αργεντινό, που είχε «χρεωθεί» τον ρόλο του «εξαριού» και έχε αρκετά κοψίματα, ενώ έδωσε σημαντικές βοήθειες και στην ανάπτυξη.

ΤΣΙΚΙΝΙΟ: Είναι μέσα στο πρώτο γκολ του Ολυμπιακού και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε το τέταρτο τέρμα της ομάδας του Πειραιά. Έχει κάνει ένα εξαιρετικό παιχνίδι και σχεδόν αλάνθαστο.

ΠΟΝΤΕΝΣΕ: Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε την εμφάνιση του Πορτογάλου. Έχει βάλει ένα απίθανο γκολ και είναι μέσα σε όλα τα υπόλοιπα. Απίστευτο παιχνίδι από τον Ποντένσε, που πήρε μόνος του τον ΠΑΟΚ.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Έκανε σωστά τη δουλειά που του ανέθεσε ο προπονητής του. Συμμετέχει στο πρώτο γκολ, ενώ στο δεύτερο δίνει την πάσα στον Ποντένσε για να κάνει το 2-1.

ΝΑΒΑΡΟ: Πολύ καλό ματς από τον Ναβάρο, που έτρεξε πολύ και πίεσε τους αντιπάλους του, δικαιώνοντας τον προπονητή του που τον ξεκίνησε.

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ

ΕΛ ΚΑΑΜΠΙ: Πέρασε στο παιχνίδι στο 76’ και το γεγονός ότι έβαλε δύο γκολ σημαίνει πολλά.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Στο 76’ πήρε τη θέση του Φορτούνη και κατάφερε να περιορίσει την αριστερή πλευρά του ΠΑΟΚ που είχε πάρει τα πάνω της.

ΙΜΠΟΡΑ: Έγινε αλλαγή στο 80’ αντί του Όρτα και είχε κάποιες καλές επεμβάσεις στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ΡΕΤΣΟΣ: Πέρασε στο 87’ και δεν μπορεί να κριθεί στο διάστημα που αγωνίστηκε.