Όταν ο Φορτούνης μοίραζε γκολ στη Θεσσαλονίκη για τον Ολυμπιακό! (vids)

Οι επιδόσεις του διεθνούς άσου επί Σίλβα στη Θεσσαλονίκη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δείχνουν τον δρόμο στην πρώτη του «ερυθρόλευκη» εμφάνιση κόντρα στον Άρη. 

Όταν ο Φορτούνης μοίραζε γκολ στη Θεσσαλονίκη για τον Ολυμπιακό! (vids)

Μπορεί να μην έχει καταφέρει να σκοράρει ο ίδιος, αλλά ο Κώστας Φορτούνης έχει μοιράσει τέσσερα γκολ του Ολυπιακού σε αγώνες στη Θεσσαλονίκη.

Η αλήθεια είναι το έκανε σε μία σεζόν, στην εξαιρετική παρουσία του επί Μάρκο Σίλβα πριν από τρία χρόνια, όταν ο Ολυμπιακός νίκησε όλα τα ματς στη συμπρωτεύσουσα με πρώτο βιολί τον διεθνή άσο του!

*Δείτε στο 0:41 το 0-1 του Ολυμπιακού με γκολ του Ιντέγε από ασίστ του Φορτούνη και το 0-2 στο 1:40 με κεφαλιά του Μιλιβόγεβιτς μετά από εκτέλεση κόρνερ του διεθνούς άσου.

Τότε ο Φορτούνης είχε φτιάξει και τα δύο γκολ στη νίκη επί του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα (του Μιλιβόγεβιτς και του Ιντέγε), είχε δημιουργήσει για τον Νιγηριανό επιθετικό το δεύτερο γκολ στη νίκη επί του Ηρακλή, ενώ ήταν αυτός που ετοίμασε το πρώτο γκολ της ομάδας του για τον Καμπιάσο στο ματς με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο, το οποίος τελικά διεκόπη.

*Δείτε στο 1:11 την ασίστ του Φορτούνη στην κεφαλιά του Ιντέγε για το 0-2 του Ολυμπιακού κόντρα στον Ηρακλή.

*Δείτε στο 4:14 το γκολ του Καμπιακό μετά από ασίστ του Φορτούνη

Ο Φορτούνης δεν έχει αγωνιστεί στην καριέρα του κόντρα στον Άρη με τον Ολυμπιακό και η σημερινή (4/11) αναμέτρηση θα είναι η πρώτη του. Δεν είχε παίξει στα ματς Κυπέλλου τον χειμώνα του 2017, καθώς στο πρώτο ήταν εκτός αποστολής και στο «Βικελίδης» είχε μείνει στον πάγκο. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο δεν είχε αγωνιστεί πριν οκτώ χρόνια ως αλλαγή στην ήττα του Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Την ίδια χρονιά στον αγώνα της Τρίπολης είχε ξανά μπει ως αλλαγή με την ομάδα του να χάνει πάλι με 2-1.