ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η… κακή συνήθεια των «ασπρόμαυρων» και το ερυθρόλευκο «σημάδι»

Ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ στα μεγάλα ματς όταν ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο και αυτή τη συγκυρία θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός στην Τούμπα (18/2, 20.30).

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Η… κακή συνήθεια των «ασπρόμαυρων» και το ερυθρόλευκο «σημάδι»

Ο Ολυμπιακός καλείται να δώσει συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και τα θετικά αποτελέσματα στο αποψινό ματς της Τούμπας (18/2, 20.30). Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από δύο στραβά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα (1-1 με ΑΕΚ) και Κύπελλο (0-1 από Παναθηναϊκό) και ευελπιστεί να κάνει το δικό του «restart», έτσι ώστε να αποκτήσει ψυχολογία και να μην πέσει από την κορυφή.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ που έχει δείξει αρκετά βίντεο στους παίκτες του από ματς που έχουν δώσει οι «ασπρόμαυροι», έχει εντοπίσει ότι μία από τις αδυναμίες τους είναι το γεγονός ότι μπαίνουν… υπνωτισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σχεδόν σε όλα τα «μεγάλα» ματς, ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ από το 46 έως το 55’ με χαρακτηριστική ευκολία. Αυτό το κακό… συνήθειο του «Δικεφάλου» θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Πειραιώτες.

Πάμε να δούμε ένα-ένα τα ματς που ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ στο ξεκίνημα των δευτέρων 45λέπτων:

*** Στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό (0-1), δέχτηκε το γκολ από τον Σπόραρ στο 53’.

*** Στο 1-1 με την ΑΕΚ στην Τούμπα την περασμένη Κυριακή, δέχτηκε το 0-1 στο 47’ από τον Ελίασον.

*** Στη νίκη πρωταθλήματος επί του Παναθηναϊκού με 2-1 πριν από τρεις εβδομάδες στην Τούμπα, ο Μπακασέτας είχε ισοφαρίσει με πέναλτι στο 51’.

*** Στην ήττα από τον Άρη στο Χαριλάου (1-2), δέχτηκε το πρώτο γκολ από τον Σουλεϊμάνοφ στο 46’ και το δεύτερο στο 59’ από τον Σαβέριο.

*** Στη νίκη με 2-1 επί της Άιντραχτ στη Γερμανία, δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 55’ από τον Μαρμούς.

*** Στην ήττα με 0-2 από την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με το γκολ του Πινέδα στο 17’ και ο Ελίασον διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 54’.