ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Διεκδικεί θέση βασικού ο Τσικίνιο

Είναι δεδομένο ότι ο Τσικίνιο διεκδικεί φανέλα βασικού στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Διεκδικεί θέση βασικού ο Τσικίνιο

Η ενδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή από τον Μεντιλίμπαρ, καθώς χθες δεν μπορούσε να γίνει φουλ προπόνηση. Ακόμα τα πόδια των παικτών ήταν βαριά από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης και κατά συνέπεια ο Ισπανός τεχνικός θα βάλει κάτω όλα τα δεδομένα, έτσι ώστε να επιλέξει τους παίκτες που θα βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να ανταποκριθούν σε ένα παιχνίδι που απαιτείται μπόλικο τρέξιμο και κυρίως γερά... πνευμόνια.

Είναι δεδομένο ότι ο Τσικίνιο διεκδικεί φανέλα βασικού. Από τη στιγμή που δεν αγωνίστηκε λεπτό με τη Φερεντσβάρος, έχει πάρει τις απαιτούμενες ανάσες του και ετοιμάζεται να περάσει στα χαφ μαζί με τον Σαντιάγκο Έσε. Ένας Έσε που εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής που μπορεί να τον αντικαταστήσει, μολονότι ο Αργεντινός κατάπιε αρκετά χιλιόμετρα στο ματς με τους Μαγυάρους. Υπάρχει βέβαια ο Βιθέντε Ιμπόρα, αλλά φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να τον εμφανίσει ο Μεντιλίμπαρ από το πουθενά στην «αρένα» της Τούμπας. Τίποτα βέβαια δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς τον Ιμπόρα τον έχει σε εκτίμηση ο νέος τεχνικός των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, ενδιαφέρον παρουσιάζει η απόφαση του Μεντιλίμπαρ σχετικά με τον παρτενέρ του Νταβίντ Κάρμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Ζουλιάν Μπιανκόν φαίνεται ότι συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες έναντι του Παναγιώτη Ρέτσου που προέρχεται από το βαρύ διάστρεμμα.

Κατά τα άλλα, οι Πασχαλάκης, Ροντινέι και Ορτέγκα αναμένεται να πάρουν τη θέση τους, όπως και ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στην κορυφή της επίθεσης. Ο Ποντένσε, όπως σημειώνουμε και σε άλλο σημείο του ρεπορτάζ, περιμένει ότι θα ξεκινήσει και από εκεί και πέρα παίζονται δύο θέσεις ανάμεσα σε Φορτούνη (φαβορί), Όρτα και Μασούρα. Ο Καρβάλιο από την πλευρά του εμφανίστηκε χθες καταπονημένος, αλλά ανέβηκε κανονικά στη Θεσσαλονίκη. Έχει κι εκείνος τις πιθανότητές του να εμφανιστεί ξαφνικά στην ενδεκάδα.