Μάντζιος: «Εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στα play-off»

Δηλώσεις μετά την νίκη επί του Ατρομήτου έκανε για τον Άρη ο Άκης Μάντζιος.

Μάντζιος: «Εξασφαλίσαμε την παρουσία μας στα play-off»

Ο Άρης επικράτησε με 0-2 στην έδρα του Ατρομήτου με τον Άκη Μάντζιο να δηλώνει την ικανοποίησή του για την εξασφάλιση της παρουσίας της ομάδα της Θεσσαλονίκης στα play-off της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σήμερα θέλαμε τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Καταφέραμε και κλείσαμε έναν γύρο παιχνιδιών με δεκατρία συνεχόμενα παιχνίδια σε διάστημα 40 ημερών, εκ των οποίων τα εννέα ήταν εκτός έδρας. Η σημερινή νίκη μας ήταν πολύ σημαντική, διότι εξασφαλίσαμε την πρόκρισή μας στα play off του πρωταθλήματος.

Τώρα έχουμε μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε μια εβδομάδα, γιατί το επόμενο ματς είναι την επόμενη Κυριακή. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια, έχοντας καλές στιγμές στο παιχνίδι, αν και φάνηκε σε κάποια σημεία η κόπωση μας. Όταν κερδίζεις συνεχόμενα παιχνίδια, η ομάδα απελευθερώνεται φυσιολογικά και παίζει πιο ελεύθερα.

Το κυριότερο για εμένα είναι να ξεκουραστεί η ομάδα, διότι ήταν πολύ επίπονη η προηγούμενη περίοδος για τα παιδιά. Ο στόχος μας είναι να τελειώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο το πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο».