Aτρόμητος - Άρης 0-2: Με... συνταγή Αγρινίου και στο Περιστέρι!

Ο Άρης μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού, για το Κύπελλο, επικράτησε και του Ατρόμητου, με 2-0, για το πρωτάθλημα κι εδραιώθηκε πέμπτος υποχρεώνοντας τους Περιστεριώτες στην 5η διαδοχική τους ήττα

Aτρόμητος - Άρης 0-2: Με... συνταγή Αγρινίου και στο Περιστέρι!

Mε...φόρα από τη νίκη στο Aγρίνιο, για το Κύπελλο, ο Άρης επέστρεψε (μετά από δύο σερί ισοπαλίες) στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα νικώντας τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-0.

Έτσι οι Θεσσαλονικείς εδραιώθηκαν 5οι και υποχρέωσαν στην πέμπτη διαδοχική του ήττα στο πρωτάθλημα (όπου έχουν σκοράρει μόλις άπαξ...)

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μπάλα στο ξεκίνημα (60%) αλλά μ' εξαίρεση ένα φάουλ του Μορόν που έβγαλε ο Τσιντώτας εντυπωσιακά, σε κόρνερ δεν απειλούσαν ιδιαίτερα.

Oι γηπεδούχοι (χωρίς τον τεχνικό τους Ίλιτς, στον πάγκο, λόγω τιμωρίας, με τον βοηθό του Kαπλάνοβιτς στην θέση του) έψαχναν την κόντρα όπως σε σουτ του Αντζιέλσκι (25').

Ακόμη πιο κοντά στο γκολ έφτασαν οι Περιστεριώτες στο 29ο λεπτό, με τον Αντζιέλσκι να πασάρει στον Κουέν αριστερά αλλά το σουτ του από αριστερά εντός περιοχής απέκρουσε σε κόρνερ ο Κουέστα.

Το κόρνερ δεν εκτελέστηκε ποτέ γιατί ο διαιτητής κλήθηκε από το VAR στο μόνιτορ για την φάση του κόρνερ απ’ όπου ξεκίνησε η κόντρα των γηπεδούχων και έδειξε πέναλτι για χέρι του Κουέν σε εναέρια μονομαχία. Ο Μορόν ξεγέλασε, από τη βούλα, τον Τσιντώτα που έπεσε αριστερά!

Ως το φινάλε του ημιχρόνου οι γηπεδούχοι είχαν καλές στιγμές με σουτ του Κεσχρίντα και κεφαλιά του Τσακμάκη αλλά στόχο δεν βρήκαν και δεδομένου ότι η ομάδα του Μάντζιου στην επανάληψη «έσβησε» το ματς μην επιτρέποντας ούτε τελική στην αντίπαλη (που επιδόθηκε σε σωρεία σεντρών στα ...κουτουρού χωρίς να μπορεί να εκμεταλλευθεί τη διάθεση του Κούντε) πήρε ένα «επαγγελματικό» τρίποντο φτάνοντας στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων στο δεύτερο γκολ με τον Νταρίντα (να παίρνει το ριμπάουντ σε δοκάρι του Σαμόρα)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ –ΑΡΗΣ 0-2

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερ: - 33’ (πεν.) Μορόν, 90+4' Νταρίντα.

Διαιτητής: Τσέτσιλας (Καστοριάς).

Κίτρινες κάρτες: Καμαρά (24’), Κεσχρίντα (27’), Τσακμάκης (64’), Ρομπάιγ (72’) – Βέλεθ (24’), Μανού Γκαρθία (41’), Σαβέριο (54’), Νταρίντα (90')

Κόκκινες κάρτες: -

ATPOMHTOΣ (Ίλιτς): Τσιντώντας - Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ - Κούεν (84' Bέργος), Κούντε, Έρλινγκμαρκ (56’ Βαλένσια) – Ρομπάιγ (72’ Γιουμπιτάνα), Καμαρά, Αντζιέλσκι.


ΑΡΗΣ (
Mάντζιος): Κουέστα - Μοντόγια, Ρόουζ, Μπράμπετς, Φεράρι – Βέλεθ (83’ Σαμόρα), Νταρίντα – Σουλεϊμάνοφ (83’ Ντουκουρέ), Μανού Γκαρθία (63’ Βερστράτε), Μπένετ (46’ Σαβέριο) – Μορόν (70’ Ανσαριφάρντ).