Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Τζορτζ Μπάλντοκ για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Άγγλους!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό για το καλοκαίρι και οι Πειραιώτες παρουσιάζονται ως «ευκαιρία ζωής» για τον 30χρονο δεξιό μπακ.

Ολυμπιακός: Εξετάζει τον Τζορτζ Μπάλντοκ για το καλοκαίρι, σύμφωνα με τους Άγγλους!

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ δεν είναι νέο όνομα στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Αντιθέτως, είναι από τους παίκτες που αρέσουν αρκετά στους ανθρώπους των Πειραιωτών. Αν δεν τους άρεσε άλλωστε, δεν θα είχαν κάνει κίνηση για να τον αποκτήσουν σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους.

Οι νεότερες πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία αναφέρουν ότι ο 30χρονος δεξιός μπακ εξακολουθεί να απασχολεί σοβαρά τους Πειραιώτες ενόψει καλοκαιριού, καθώς μένει ελεύθερος από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Star» γράφει το εξής: «Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα μπορούσε να χάσει έναν από τους δυνατούς της παίκτες τα τελευταία χρόνια, καθώς ενδιαφέρεται γι' αυτόν ένας από τους γίγαντες της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός. Οι "Blades" έχουν μπροστά τους ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς πολλοί παίκτες μένουν χωρίς συμβόλαιο. H ελληνική πλευρά εξετάζει τη μεταγραφή του Μπάλντοκ στην προσπάθειά τους να ενισχυθούν».

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η Σέφιλντ δεν έχει μιλήσει με τον Μπάλντοκ για νέο συμβόλαιο και τονίζεται χαρακτηριστικά ότι «η μετακόμιση στον Ολυμπιακό μπορεί να είναι μια ευκαιρία ζωής που απλά δεν μπορεί να αρνηθεί καθώς μπαίνει στα 30 του».

Οι Πειραιώτες πάντως έχουν προχωρήσει ήδη σε απόκτηση δεξιού μπακ με ορίζοντα το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον 23χρονο Κοστίνια από τη Ρίο Άβε. Τίποτα όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί, καθώς ο Μπάλντοκ είναι από τους παίκτες που στο παρελθόν μόνο αδιάφορο δεν άφηνε τον Ολυμπιακό.