Η Αγκόλα θέλει τον Κάρμο στην εθνική της ομάδα

Η Αγκόλα έχει βάλει στο… μάτι τον Νταβίντ Κάρμο, τον οποίο θέλει στην εθνική της ομάδα, αλλά ο παίκτης φέρεται να μην έχει πάρει την απόφαση του.

Η Αγκόλα θέλει τον Κάρμο στην εθνική της ομάδα

Ο Νταβίντ Κάρμο έχει ρίζες από την Αγκόλα και η αφρικανική ομάδα τον έχει βάλει στο… μάτι για να την εκπροσωπήσει και να φορέσει τη φανέλα της με το εθνόσημο.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός αγωνίζεται στον Ολυμπιακό με τη μορφή του δανεισμού από την Πόρτο. Ο Κάρμο δεν υπολογιζόταν από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και είδε την προοπτική των Πειραιωτών ως μία πολύ καλή ευκαιρία για να δώσει ώθηση στην καριέρα του.

Ο 24χρονος στόπερ έχει ρίζες από την Αγκόλα με αποτέλεσμα η ομοσπονδία της χώρας να τον έχει προσεγγίσει προκειμένου να αγωνιστεί με τη φανέλα της. Τα ρεπορτάζ στην Αφρική αναφέρουν ότι ο παίκτης έχει ήδη συμφωνήσει να γίνει διεθνής με την Αγκόλα, ενώ η A bola από την πλευρά της επισημαίνει πως ο παίκτης ακόμα δεν έχει πάρει την απόφαση του για το τι θα κάνει.

Ο Κάρμο έχει κάνει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, αλλά όχι με την πρώτη ομάδα παρά το γεγονός πως τον είχε καλέσει ο Φερνάντο Σάντος για το Nations League.